A1 Net Protect – dodatak koji štiti od virusa i sajber napada

  0

  Uprkos tome što ljudi sve više upotrebljavaju mobilni internet i imaju svoje podatke i na više uređaja, samo 14 odsto korisnika u Srbiji koristi neku vrstu internet zaštite*, a naša zemlja je na 65. mestu u svetu prema učestalosti sajber napada**.

  Potpuno bezbrižno surfovanje internetom, bez razmišljanja o potencijalnim virusima, napadima i neprijatnostima od nebezbednih web lokacija i neispravnih veza, od sada je moguće zahvaljujući dodatku A1 Net Protect. Ova zaštita blokira sve zlonamerne web lokacije i aktivno nadgleda i blokira pristup nepoželjnom sadržaju, kao što su prilozi pošte prilikom preuzimanja datoteka, iskačući prozori koji se javljaju tokom onlajn kupovine itd. Osluškujući potrebe korisnika i brinući o njihovoj bezbednosti u virtuelnom svetu, A1 Srbija prvi je operator na domaćem tržištu sa ovakvim bezbednosnim rešenjem za korisnike mobilnog i kućnog interneta.

  – A1 Srbija štiti svoje korisnike i zaposlene svakodnevno preduzimajući potrebne mere i uvodeći inovacije. Budući da smo deo A1 Telekom Austria Grupe dostupna su nam najkvalitetnija rešenja i ekspertize. Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa kompanijom koja je deo mreže startapa koju Grupa podržava, napravili smo odlično rešenje za bezbednost na internetu naših korisnika, odnosno njihovih uređaja. I način funkcionisanja i upotreba su jednostavni i efikasni i na taj način A1 Net Protect omogućava našim korisnicima da tehnologiju koriste bezbrižno – poručuju iz A1 Srbija.

  A1 Net Protect čuva korisnikov uređaj dok se koristi A1 mobilna mreža, a sledeći korak je omogućavanje zaštite i na javnim wi-fi konekcijama. Svi postojeći i novi korisnici imaju mogućnost preuzimanja probne verzije ovog dodatka i testiranja u trajanju od mesec dana.

  * Studija istraživanja tržišta –  „Informacione Tehnologije 2020“  realizovana od strane Republičkog zavoda za statistiku

  ** FireEye: Cyber Security Experts & Solution Providers