Pamela Anderson i njen novi suprug, producent Džon Piters razišli su se manje od dve nedelje, tačnije 12 dana nakon tajnog večanja, prenosi Pipl.

„Dirnuta sam time kako je primljeno Džono i moje venčanje“, navela je 52-godišnja Pamela za Holivud riporter. „Bii bismo zahvalni da dobijemo vašu podršku jer ćemo neko vreme biti razdovjeni da bismo preispitali šta želimo od života i jedno od drugog. Život je putovanje a ljubav je proces. S tom univerzalnom istinom na umu, zajedno smo odlučili da odložimo formalnu registraciju našeg braka i uložimo veru u taj proces. Hvala što poštujete našu privatnost.“

Mediji tvrde da posle ceremonije venčanja 20. januara, nisu podneli dokumentaciju i potvrdu o venčanju, čime bi i zvanično bili u braku.

Ovaj razlaz stiže samo osam dana otkako je Pamela na Instagramu okačila njihovu prvu fotografiju posle venčanja. Sama glumica rekla je za Pipl da se oni „jako vole i da su se venčali“. Njih dvoje su se upoznali u Plejbojevoj vili sredinom osamdesetih i počeli da se zabavljaju. Raskinuli su ubrzo ali je on nedavno rekao da je na nju čekao 35 godina.

Pamela je bila udata za Tomija Lija, s kojim ima sinove Brendona (23) i Dilana (22). Bili su u braku od 1995. do 1998. ali je on proveo šest meseci u zatvoru zbog fizičkog zlostavljanja supruge. Kasnije se udala za Kida Roka 2006. godine. Onda se udala i razvela od producenta Rika Solomona i to dva puta, 2007. i 2013, a oba braka trajala su kraće od godinu dana. Pamela se zabavljala i sa fudbalerom Adilom Ramijem. Jedno vreme su je povezivali i sa Džulijanom Asanžom, kojeg je posećivala u ambasadi u Londonu. Piters je imao dva braka, ali je poznat i po dvanaestogodišnjoj vezi sa Barbrom Strejsend.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.