Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović potvrdio je za N1 Zagreb da je on bio ta osoba koja je u sredu uveče imala incident s policijom kada je na jednom od kontrolnih punktova u Petrinji automobilom probio zaštitnu ogradu, o čemu je izvestila PU sisačko moslavačka, prenosi

Na pitanje reportera N1, gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović je potvrdio da je on bio za upravljačem automobila koji je probio zaštitnu ogradu.

Sisačko moslavačka policija saopštila je da se “vozač oglušio na upozorenja policijskih službenika te je nastavio da se vozilom kreće u smeru centra grada”, rekao je on.

Policija je u sredu uveče blokirala centar Petrinje zbog opasnosti da se zgrade stradale u potresu ne uruše, a petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović poručio je da se sve aktivnosti moraju dislocirati iz centra, ali nije isključio ni evakuaciju.

Centralni deo Hrvatske je svakodnevno na meti potresa, posle razornog zemljotresa magnitude 6,3 koji je 29. decembra pogodio Petrinju i okolinu. Stradalo je sedam ljudi, mnogi su povređeni, a pričinjena je ogromna materijalna šteta u Petrinji, Sisku i okolnim selima. Potres se osetio i u Zagrebu, gde je takođe pričinio materijalnu štetu.

SPECIJALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA

104 NEDELJNIKA i 12 poklon knjiga po neverovatnoj ceni od samo 11.999 dinara!

52 NEDELJNIKA i poklon knjiga „ISTORIJA 21. VEKA“ za samo 7.999 dinara!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.