Povodom otvaranja radnje u Obrenovcu, međunarodni danski maloprodajni lanac JYSK donirao je Centru za smeštaj i dnevni boravak dece ometene u razvoju iz Obrenovca dušeke i nameštaj i na taj način razveselio njegove polaznike.

Regionalni vođa prodaje JYSK-a Dejan Janeckov posetio je centar i u prisustvu rukovodioca centra Gorana Bogdanovića  donirao proizvode kako bi deci ulepšali njihov boravak.

„JYSK je kao kompanija angažovan kroz društveno odgovorne projekte i uvek se trudimo da doprinesemo i na lokalnom nivou.  Našim dolaskom u Obrenovac ne otvaramo samo nova radna mesta već svojim angažmanom u obliku ove donacije odgovaramo i na stvarne potrebe ovog grada i njegovih stanovnika˝, izjavio je Zoran Malešević, retail menadžer JYSK-a za Srbiju.

Dnevni boravak za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju u Obrenovcu je nastao kao potreba da se reše problemi njihovog dnevnog zbrinjavanja na području ove opštine. Ustanova je počela sa radom 1994. godine a kapacitet boravka je za 30 korisnika koji su dnevno zbrinuti radnim danima od 06 do 18 časova.

JYSK radnja u Obrenovcu će za kupce svoja vrata otvoriti 10. decembra na adresi Vojvode Mišića 36G. Radnja će poslovati na gotovo 1.000 metara i zaposliti šest novih radnika. JYSK je osnovan 1979. godine u Danskoj, a danas JYSK grupacija posluje sa preko 2.900 prodavnica u 51 državi širom sveta. Grupacija JYSK zapošljava gotovo 26.500 zaposlenih uz godišnji promet od oko 4,1 milijardu eura. Više informacija možete pronaći na Facebook stranici, kao i na službenoj web stranici JYSK.rs

Tagovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.