Drugi broj Digital Business Review, specijalnog mesečnog dodatka Nedeljnika, donosi priču o blockchain tehnologiji i njenoj primeni.

„Blockchain vodi smanjenju rizika, otklanja problem poverenja, unapređuje sledljivost i automatizuje mnogo biznis procesa koji se dešavaju u zajedničkom okruženju“, piše za DBR Aleks Migitko, CEO Blinkinga.

Blockchain je jedan od ​buzzword-a i tehnologija koja je poslednjih godina postigla širenje pre nego bilo koja druga, na nivou koji niko nije očekivao. U pitanju je tehnologija nastala kao osnov kriptovaluta. U svakoj zemlji sveta pričalo se o njoj, uvedena je u nacionalne strategije i traži se priznanje njenog značajnog uticaja.

Koji su problemi koje možemo da rešimo blockchain tehnologijom, saznajte u novom broju Digital Business Review, redovnog dodatka Nedeljnika svakog prvog četvrtka u mesecu.

Iz Davosa je za DBR govorila Ana Trbović, profesor na Fakultetu FEFA, a o saradnji između kompanija i startapova pisale su Tanja Kuzman (FEFA/PWC Srbija) i Zoja Kukić (FEFA/Startit).

To je samo deo sadržaja novog broja DBR, koji se dobija na poklon uz svaki primerak Nedeljnika od četvrtka, 7. januara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.