2020-21 Nike NBA Earned Edition kolekcija dostupna je na NBAStore.eu

    0

    2020-21 Nike NBA Serija zaslužnih, ekskluzivna kolekcija sportske opreme dizajnirana u čast 16 NBA timova koji su izborili mesto na 2020 NBA Plej-ofu – dostupna je od danas fanovima u Evropi na NBAStore.eu.  

    Oprema iz “Serije zaslužnih” proslavlja 16 franšiza, sa imenima ili logotipovima timova istaknutim na prednjoj strani dresova, koji sadrže aktuelne elemente dizajna tima oživljene poboljšanim bojama franšize. Ornamentika na svakom dresu pojačava legendarne elemente koji su utkani u tkivo svake organizacije.  

    Kao dodatno priznanje za timove učesnike plej-ofa 2020. godine i njihovu borbu za osvajanje NBA prvenstva, 15 dresova ukrašeno je specijalnim srebrnim oznakama, uključujući srebrni Nike znak  u gornjem levom prednjem delu dresova i srebrnu oznaku Earned Edition na donjem desnom prednjem delu, kao i srebrni NBA logo na poleđini, iznad imena igrača. Svaki šorts takođe sadrži srebrni Nike znak i srebrni Nike logotip. Oprema Earned Edition za NBA šampiona 2020, ekipu Los Angeles Lakers, jedinstvena je po zlatnim oznakama u čast ovajanja NBA šampionata koje je tim izborio u Orlandu na kraju prošlogodišnje istorijske NBA sezone.  

    Fanovi mogu da posete NBA LockerVision  radi uvida kada će timovi nositi svoju Earned Editions opremu tokom ostatka sezone.  Earned Edition dresovi su dostupni za kupovinu od četvrtka, 18. marta, na NBAStore.eu