Aleksa Bečić, lider koalicije „Mir je naša nacija“ koja je prema preliminarnim rezultatima izbora osvojila 10 mandata na parlamentarnim izborim i ima priliku da sa drugim opozicionim strankama formira vlast, poručio je da su pred parlamentarne izbore znali da je ovo pobjednički put koji „vodi Crnu Goru u sigurnu budućnost“.

„Tri opoizicione liste imaju većinu za formiranje nove demokratske vlade. Crna Gora više nije jedina zemlja na svijetu koja nikada na izborima nije smenila vlast. Crna Gora piše istoriju. 30 godina smo čekali ovo. Znali smo da je ovo pobednički put koji vodi Crnu Goru u sigurnu budućnost. Hoćemo pobjedu da slavimo u kućama, nećemo da pobjeđujemo da bi stvarali nove podjele. Naša ruka ispružena je manjinskim partijama, jer treba da budu dio vlasti“, poručio je Bečić, a prenose Vijesti.

„Ponosan sam na ovaj dan. Srećna ti sloboda Crna Goro, moja domovino, moja otadžbino. Crna Gora je moja kolijevka i moj grob. Živjela sloboda, pravda, pomirenje, jednakost, sve vjere i nacije. Srećna ti budućnost naša mladosti, srećna ti pobjeda“, rekao je Bečić.

https://www.nedeljnik.rs/da-li-je-moguce-rezultati-mandati-uzivo-crna-gora/

Komentar(1)

  1. Brana
    31. avgusta 2020. 00:22

    Bravo bravo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.