“1 od 5 miliona”: “Ne priznajemo rezultate izbora, ali ni rezultate bojkota”

1
BETAPHOTO/LUKA FILIPOVIC/DS

“Pokret Jedan od pet miliona neće priznati rezulatate izbora – ni paralment, ni vladu, ali ni rezultate bojkota”, rekla je Valentina Reković, nosilac liste tog pokreta.

“Ako čekamo Evropsku uniju, ništa se neće desiti jer oni igraju u kolu sa Aleksandrom Vučićem već osam godina”, rekla je Reković, na konferenciji za novinare.

Ona je istakla da Republička izborna komisija još nije objavila sve zapisnike sa izbornih mesta, kao i da je nepravilnosti bilo na više od 80 odsto mesta za glasanje i da oni praktično i ne znaju kakav su izborni rezultat ostvarili.

Kako je navela, 50.000 kontrolora je potrebno da se “proces sačuva od lopovluka” i poručila građanima da se jave ovom pokretu kako bi se spremili za naredne izbore.

Lidere stranaka koje su bojkotovale izbore pozvala je da podnesu ostavke i rekla da opozicija samo ujedinjena, ali bez starih lidera, može da vrati poverenje građana u izbore.

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. А да ли је земља округла ? “Kako je navela, 50.000 kontrolora je potrebno da se “proces sačuva od lopovluka” i poručila građanima da se jave ovom pokretu kako bi se spremili za naredne izbore.” То вам је било предочено пре избора, да владају општи лоповлук и медијска блокада, нисте хтели у бојкот, сада, сретан пут у заборав.

Comments are closed.