U svečanoj atmosferi Kristalne dvorane hotela Hyatt Regency u Beogradu, uz podršku Turističke organizacije Srbije, održano je predstavljanje najnovijeg izdanja jednog od najprestižnijih svetskih gastronomskih vodiča – Gault&Millau Srbija 2025. Ovaj događaj okupio je elitu domaće gastro scene, brojne poznate ličnosti i ljubitelje vrhunske kuhinje, slaveći autentičnost, kvalitet i posvećenost ugostiteljskom pozivu.

Nakon pića dobrodošlice, usledilo je svečano proglašenje najboljih restorana i dobitnika godišnjih priznanja, a nagrade su uručene sledećim laureatima:

chef godine Marko Đerić, Langouste

Chef budućnosti: Lazar Svrkota, restoran Thyme – Street Cuisine & Cocktails

chef budućnosti Lazar Svrkota, Thyme-Street Cuisine&Cocktails

Mladi talenat: Milan Lekić, restoran Ebisu

mladi talenat, Milan Lekić, Ebisu

Chef nove tradicije: Branislav Krstić, restoran New Balkan Cuisine

chef nove tradicije Branislav Krstić, New Balkan Cuisine

Najbolji poslastičar: Jelena Isaković Martinov, restoran Magellan

najbolja poslastičarka Jelena Isaković Martinov, Restoran Magellan

Najbolji POP: restoran Sve pod Sač, Novi Pazar

najbolji POP, restoran Sve pod Sač, Novi Pazar

Najbolji somelijer: Dušan Vranić, restoran Fleur de Sel

najbolji somelijer, Dušan Vranić, restoran Fleur de Sel

Foto: Gault&Millau