Beograđani i gosti Beograda dočekali su na Trgu Nikole Pašića 2020. godinu uz vatromet i koncert Lepe Brene.

Kod bine na Trgu Nikole Pašića ispred Doma Narodne skupštine okupilo se više hiljada ljudi.

Mnogi koji su želeli da ponoć dočekaju na Trgu Nikole Pašića nisu uspeli, pošto se na kontrolnim punktovima stvorila gužva.

Beograd, 31. decembra 2019. – Nastup Lepe Brene. Novu 2020. godinu gradjani Srbije koji žive u većim gradovima docekace uz muziku i vatromet FOTO TANJUG – TARA RADOVANOVIC – bk

Gradski doček Nove godine počeo je u 20 časova na Trgu Nikole Pašića nastupom DJ Djuke, a posle njega građane je zabavljala pevačica Maja Berović.

Novosađane je zabavljao Bajaga, a priređen je i vtromet.

Nišlije su u 2020. godinu zakoračile sa Željkom Samardžićem, Čačani sa Atomskim skloništem, a Kragujevčani sa hitovima Riblje čorbe.

Na tradicionalnom novogodišnjem koncertu na Kraljevom trgu na Zlatiboru nastupio je Miroslav Ilić.

U najluđoj noći Piroćance je zabavljatla Goca Tržan, a na drugom kraju zemlje, u Subotici, pevao je Alen Ademović.

Za atmosferu u Boru zadužen je bio Tropiko bend, a građani Sombora su prvi dan nove godine dočekali uz Alena Islamovića.

U novogodišnjoj noći sve prisutne na trgu u Leskovcu zabavljao je Željko Vasić i orkestar Isidora Zečerovića.

Vranje, Novi Pazar, Šabac i Vršac ove godine nisu organizovali doček ena trgu, već če novac preusmeriti u humanitarne svrhe.

U Beogradu je nakon Lepe Brene, građane zabavljao bend Kiki i Piloti.

Beograd, 31. decembra 2019. – Nastup Maje Berović. . FOTO TANJUG – TARA RADOVANOVIC – bk

Oko Trga Nikol Pašića bili su postavljeni kamioni komunalnih preduzeća kao barikade, a na kompletnom potezu bili su raspoređeni policajci, u civilu i uniformi, prenose mediji.

Neposredno posle ponoći Marina Marković rodila je dečaka u klinici u Višegradskoj ulici, kako je časovnik pokazao, u prvom minutu nove godine.

Tri minuta posle ponoći, takođe u Beogradu, se rodila devojčica, mama Nikolina Cvijetić porodila se na Ginekološko akušerskoj klinici Narodni front.

Prva beba rođena u porodilištu Kliničkog centra je dečak, koji je treće dete majke Milene Pantović (35) iz Kragujevca. Beba je rođena jutros u 5.20.

Hitna pomoć intervenisala je tokom protekle noći u Beogradu zbog šest saobraćajnih nezgoda, ali nije bilo teških povreda, a ukupno 44 puta na javnom mestu, većinom zbog sugrađana koji su preterali u piću, rečeno je u ovoj službi agenciji Beta.

Ukupno je, u ovom periodu, u glavnom gradu, Hitna pomoć intervenisala 119 puta.

U saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu u 23.30 troje dece i dvoje odraslih lakše je povređeno kada je automobil sleteo sa puta i udario u bilbord.


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.