Više od 1.000 dece dobilo poklone na Belom Dvoru

Kompanija Veropoulos podržala je humanitarni događaj Kraljevske porodice organizovane uoči uskršnjih praznika, na kojoj je više od 1000 socijalno ugrožene dece imalo priliku da uživa u divnim poklonima, druženju sa uskršnjim zekom, animatorima iz udruženja umetnika „Van Dam Studio”, kao i muzičkom programu hora Eparhije šabačke „Sv. Jovan Bogoslov” na Belom Dvoru.

Povodom ovogodišnjeg učešća u humanitarnoj akciji, Njeno Kraljevsko Visočanstvo, Princeza Katarina, lično je zahvalila vlasniku Veropoulos, Nikosu Veropoulos-u.

 “Moj suprug i ja vam zahvaljujemo na nesebičnoj podršci koju ste pružili deci u Srbiji. Vaša ljubazna donacija će deci dati nadu da postoje ljudi koji i dalje misle na njih i koji se trude da izmame osmeh na lice. Budite sigurni da je, sve što uradite kako biste pomogli deci u Srbiji, veoma cenjeno i da nikada neće biti zaboravljeno”, poručila je Princeza Katarina u pismu zahvalnosti.

I ove godine je za decu bez roditeljskog staranja, decu sa teškoćama u intelektualnom razvoju i socijalno ugroženu decu, iz domova i udruženja širom Srbije i Republike Srpske, organizovano veliko veselje kada su u Kraljevskom parku ispred Belog Dvora tražili šarena jaja, nakon čega su Prestolonaslednik i Princeza deci uručili igračke, slatkiše i druge poklone. Prijem je održan i u prisustvu Njegovog Preosveštenstva vikara Njegove Svetosti Patrijarha srpskog Porfirija, Episkopa topličkog gospodina Petra, koji je deci govorio o značaju Vaskrsa.

Princeza Katarina je na humanitarnom događaju istakla da je blagoslov provesti svaki mogući trenutak sa decom i da je Uskrs prilika da im se pruži ljubav, da se osećaju kao kod kuće i da znaju da nisu zaboravljena.

Beli Dvor i Kraljevski Dvor nisu samo naš dom, oni su dom za sve vas, svi zajedno činimo jednu veliku porodicu. Moj suprug i ja smo veoma srećni zbog radosti darivanja koju je ovaj dan doneo deci, ali i svima nama”, istakla je Princeza.

Ova divna tradicija Kraljevske porodice započeta je pre više od 20 godina, kako bi deci ulepšala uskršnje praznike.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.