TCL, pionir u tehnologiji displeja i pristupačnim, premijum pametnim iskustvima predstavlja niz pametnih uređaja na Mobile World Congress (MWC) 2022 sajmu u Barseloni. Jačanje misije kompanije TCL da obezbedi 5G konekciju za sve, uključuje proširenje TCL 30 serije sa pet novih pametnih telefona, uključujući 5G model bogat različitim funkcijama. Ovi modeli predstavljeni su zajedno sa tri nova tableta. Konsolidujući svoju poziciju lidera u industriji, TCL takođe donosi na tržište tri nova uređaja za internet, uključujući LINKHUB 5G, moćni 5G ruter stvoren za povezivanje stotina uređaja u različitim okruženjima.

Vizija kompanije TCL je da inspiriše korisnike da postignu velike životne uspehe kroz korišćenje pametne, inovativne i vrhunske tehnologije. To je dokazano novim portfoliom pametnih uređaja predstavljenih na Mobile World Congress 2022“, rekao je Aaron Zhang, izvršni direktor TCL Communication. „Nastavljajući da širimo naš portfolio u nekoliko kategorija, sprovodimo naše ciljeve da napravimo istinski povezan svet.”

Proširivanje TCL 30 serije: Pametni telefoni koji inspirišu jedinstvene stilove kupaca

Predstavljeno je pet novih pametnih telefona serije TCL 30: TCL 30 5G, TCL 30+, TCL 30, TCL 30 SE i TCL 30 E. Svaki pruža vrhunsko korisničko iskustvo uz brojne funkcije koje poseduje. Oni se pridružuju nedavno predstavljenim TCL 30 XE 5G i TCL 30 V 5G pametnim telefonima, koji su ekskluzivni za tržište SAD.

Uz pametne i jednostavne za korišćenje kamere od 50 MP na svim novim pametnim telefonima TCL 30 serije, pejzažne fotografije, portreti i scene izbliza se reprodukuju sa zaista realističnim detaljima.

Poboljšanja kamere drastično povećavaju kvalitet korisničkog iskustva prilikom fotografisanja pametnim telefonom. Steady Snap „pauzira“ vreme i jasno beleži subjekte u pokretu. Face Tracking, opcija praćenja lica je savršena za pravljenje portretnih fotografija u pokretu; a Auto-Capture olakšava pravljenje selfija sa mnogo ljudi u kadru, zbog širokougaonog objektiva.

TCL 30 SE i TCL 30 E telefone krasi ekran od 6,52 inča kako bi pružio pouzdano dobro iskustvo prilikom gledanja sadržaja, dok 6,7-inčni FHD+ AMOLED ekrani na TCL 30 5G, TCL 30+ i TCL 30 pokazuju bogat kontrast i prodorne boje. Pionirska tehnologija displeja kompanije TCL, NXTVISION, omogućava svih pet pametnih telefona poboljšan vizuelni prikaz i nekoliko režima ekrana, fokusirajući se na brigu o očima i vidu.

TCL 30 5G, TCL 30+ i TCL 30 imaju ultra tanak dizajn od 7,74 mm i teški su samo 184 g. Svih pet uređaja dolaze sa velikim kapacitetom baterija, od preko 5000 mAh i podržavaju brzo punjenje.

Cene i dostupnost

TCL 30 5G: od 249 €, dostupan u Evropi od aprila 2022.  (u odabranim regionima biće dostupni: 64GB model od €249 / 128GB model od €269)

TCL 30+: od 199 €, dostupan sada u Evropi, u odabrane regione stiže kasnije

TCL 30: od 179 €, dostupan sada u Evropi, u odabrane regione stiže kasnije

TCL 30 SE: od 149 €, dostupan sada u Evropi, u odabrane regione stiže kasnije

(64GB model od €149 / 128GB model od €169)

TCL 30 E: od 139 €, dostupan u Evropi u aprilu 2022, u odabrane regione stiže kasnije

Cene se mogu razlikovati u zavisnosti od zemlje.

Rastući portfolio tableta: obogaćeno, impresivno korisničko iskustvo u svakoj prilici

TCL proširuje svoj portfolio tableta na MWC 2022 sajmu sa tri nova urađaja.

Prvo, TCL NXTPAPER MAX 10, nakon nedavno lansiranog TCL NXTPAPER 10s, je najnoviji dodatak hvaljenoj NXTPAPER seriji. TCL NXTPAPER MAX 10 je dostupan u Wi-Fi ili 4G LTE konfiguraciji. Reč je o tabletu sa izuzetnim funkcijama, koji omogućava alate za učenje, zabavu i kreativnost, uz pouzdano trajanje baterije.

Imerzivni 10,36-inčni NXTPAPER ekran tableta i odnos ekrana i kućišta od 83% stvaraju površinu  nalik papiru. Bez obzira da li vam je potrebna beležnica za pisanje, veliki ekran za čitanje, ili gledanje filma, veliki ekran za igranje igara, ovaj tablet će ispuniti očekivanja. Displej se sastoji od jedinstvenog višeslojnog sistema sa svakim slojem koji igra svoju ulogu u filtriranju štetnog plavog svetla i zaštiti vida. Prekriven slojem stakla protiv odsjaja koji smanjuje reflektovanu svetlost, NXTPAPER MAX 10 izgleda i deluje kao papir, za udobnije, prirodnije korisničko iskustvo tokom čitanja i pisanja.

Zatim, TCL TAB 10 HD 4G nudi neprekidnu zabavu. Ekran ovog tableta omogućava jarke i živopisne boje, a zahvaljujući tankom okviru od 8,7 mm, vizuelne smetnje su svedene na minimum.

Sa baterijom od 5500 mAh, tablet podržava ceo dan čitanja, gledanja i pretraživanja na internetu, a zahvaljujući moćnom Octa-Core čipsetu, najnoviji TCL 4G tablet takođe pruža odlične performanse.

Treći predstavljeni tablet je TCL TAB 10s 5G, jedan od prvih pristupačnih tableta koji je poseduje 5G konekciju. Predstavljajući FHD ekran od 10,1 inča, visoka rezolucija i veličina tableta su usklađeni sa NXTVISION tehnologijom, tako da vizuelni prikazi filmova i video igara nisu samo poboljšani, već su i optimizovani za zdravlje očiju.

Kada se na to doda i ultra-brzi 5G, kao i kapacitet baterije od 8000 mAh i 4 GB memorije, i korisnici će moći da strimuju filmove i sport, obavljaju video pozive i završavaju više obaveza sa skoro bilo kog mesta koristeći mobilnu ili Wi-Fi vezu.

Ovim proizvodima će se uskoro pridružiti TCL TAB PRO 12 5G, tablet sa velikim ekranom i ultra brzim 5G povezivanjem, sa fokusom na zabavu i produktivnost.

NXTPAPER MAX 10 počinje sa prodajom u Aziji od sredine drugog kvartala 2022. i biće dostupan po ceni od 269 evra. TCL TAB 10 HD 4G je sada dostupan u raznim evropskim zemljama po ceni od 179 evra, a dodatna FHD verzija u prodaji počinje sa prodajom u Aziji od kraja marta po ceni od 199 evra. TCL TAB 10s 5G biće u prodaji sredinom drugog kvartala po ceni od 349 evra.

Novi asortiman internet uređaja: pruža besprekornu konekciju

TCL proširuje svoj CPE portfolio lansiranjem 5G rutera i dva 4G rešenja, potvruđujući cilj da pomogne u stvaranju zaista povezanog sveta za sve.

Sa LINKHUB 5G CPE HH515, TCL lansira moćni 5G ruter koji pruža naprednu Wi-Fi 6 konekciju. Prvi put predstavljen na CES 2022, može da podrži do 256 korisnika i omogućava igranje video igara na cloud-u, visokokvalitetni striming uživo, onlajn obrazovanje i rad od kuće.

LINKZONE LTE CAT6 Mobile Wi-Fi MW63 je lični mobilni Wi-Fi koji nudi povezivanje velike brzine u laganom dizajnu džepne veličine. LINKHUB LTE CAT6 Home Station HH63 dolazi u jednostavnom i elegantnom dizajnu, sa dual-band Wi-Fi mrežom koja pruža brze 4G brzine preuzimanja do 300 Mbps. Oba proizvoda su kompatibilna sa eSim karticama.

LINKHUB 5G CPE HH515 će biti dostupan u prvom kvartalu u više evropskih zemljama. LINKZONE LTE CAT6 Mobile Wi-Fi MW63 i LINKHUB LTE CAT6 Home Station HH63 biće dostupni u različitim evropskim zemljama u drugom kvartalu.

TCL će takođe lansirati novi LINKZONE 5G Mobile Wi-Fi MW513, koji podržava Sub-6GHz + mmWave, što korisnicima olakšava povezivanje na ultra brzi 5G Wi-Fi u pokretu.

TCL nastavlja svoju misiju demokratizacije inovativnih, pametnih, povezanih tehnologija, što je srž svih predstavljenih uređaja na MWC 2022. Kroz partnerstvo sa više od 80 operatera u 160 zemalja, TCL ispunjava svoju posvećenost pružanju brzih, pouzdanih, pristupačnih i moćnih 5G uređaja za sve.

O kompaniji TCL

TCL Electronics (1070.HK) je jedna od najbrže rastućih svetskih kompanija za potrošačku elektroniku i jedan od vodećih svetskih proizvođača televizora i mobilnih uređaja (TCL Communication je podružnica TCL Electronics u potpunom vlasništvu). Za gotovo 40 godina postojanja TCL vodi sopstvene proizvodne centre i centre za istraživanje i razvoj širom sveta, sa proizvodima koji se prodaju u više od 160 zemalja širom Severne Amerike, Latinske Amerike, Evrope, Bliskog istoka, Afrike i Azijsko-pacifičkog regiona. TCL je specijalizovan za istraživanje, razvoj i proizvodnju potrošačke elektronike u rasponu od televizora, mobilnih telefona, audio uređaja i pametnih kućnih proizvoda kao deo strategije kompanije „AI k IoT“. Za više informacija o TCL mobilnim uređajima, posetite: http://www.tcl.com/global/en.html.

TCL je registrovani zaštitni znak TCL Corporation. Sve ostale robne marke su vlasništvo njihovih vlasnika. Alcatel je zaštitni znak kompanije Nokia, koji pod licencom koristi TCL Communication.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.