Najbolji teniser sveta Novak Đoković 18. decembra je u Beogradu razgovarao sa novinarom „L’Ekipa“ Frankom Ramelom, a u saopštenju je naglasio da je napravio grešku jer je u tom trenutku znao da je pozitivan na koronavirus.

Francuzi su intervjuisali Đokovića dva dana nakon što je bio pozitivan na testu na kovid-19, a sada su izneli detalje šta se sve dešavalo tog dana u srpskoj prestonici. Ramela je naglasio da je imao instrukcije da Novaku ne postavlja pitanja o vakcinaciji i planovima o Australijan openu. Intervju je trajao pola sata.

„Tema je osetljiva, ako i dalje sumnjate u nju. Ne dovodi se u pitanje da li razmatra da se testira. I ako jeste, kakav je bio rezultat“, istakao je Ramela, koji je u TC „Novak“ došao da uruči Đokoviću nagradu za najboljeg u 2021. godine.

Dalje navodi da je tri nedelje kasnije saznao da je srpski igrač imao pozitivan test, kao i da je Đoković „pozirao i vrištao tokom snimanja sa trofejom bez maske, ali i da je pokrio lice tokom intervjua“.

„Kada su ga zamolili da skine masku da bismo uradili nekoliko fotografija, Novak je odbio“, ističe Ramela, koji je pre puta u Australiju uradio PCR test koji je bio negativan, prenosi Sport klub.

https://www.nstore.rs/product/nedeljnik-pretplata-print-nova-godina-23-knjige/
https://www.nstore.rs/product/digitalno-nova-godina-6999-dinara/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.