Pametni satovi su postali neizostavni deo naše svakodnevnice, posebno imajući u vidu njihove performanse koje nam pomažu u obavljanju obaveza. Takvi su upravo i HONOR pametni satovi, naročito HONOR MAGIC Watch2 i HONOR ES Watch.

Ova dva modela HONOR uređaja vam mogu pomoći u brojnim svakodnevnim aktivnostima od slušanja muzike i praćenje vežbanja, pa sve do praćenja otkucaja srca, stresa i sna. Ali pored ovih funkcija, da li ste znali da na ovim uređajima imate i padajući meni koji skriva neke od funkcija koje će vam pomoći u obavljanju svakodnevnih zadataka?

Ovo su neke od njih.

Režim:  Do not disturb

Kada poželite malo mira, možete pronaći opciju Do not disturb u meniju te sat neće vibrirati u slučaju poziva ili poruka, a ekran će biti isključen čak i kada podignete zglob. Na taj način možete sebi priuštiti kratak predah od obaveza ili se skoncentrisati na posao koji morate obaviti.

Da biste podesili ovaj režim potrebno je da otključate HONOR sat, prevučete prstom nadole da bi otvorili meni sa prečicama. Zatim odaberite ovu opciju i potvrdite vaš izbor. Na isti način možete je i isključiti.

Find my device

Koliko puta niste mogli da pronađete gde ste ostavili svoj telefon pa se pitali da li ste ga izgubili na poslu, kod kuće ili se jednostavno negde zavukao torbi? Na ovakve situacije možete da zaboravite u budućnosti jer ova dva modela HONOR satova poseduju opciju Find my device. Da biste je aktivirali dovoljno je da otključate sat, da prevučete prstom nadole kako biste otvorili meni i odaberete ovu opciju. Telefon će ubrzo oglasiti zvuk koji će otkriti njegovu lokaciju, a potragu ćete prekinuti dodirom na ekran sata.

Namestite alarm

Ukoliko zaboravite da podesite alarm na telefonu, možete to lako uraditi i na vašem satu. Takođe, prednost ovakvog alarma je to što će vibracije uticati samo na vas, a neće uznemiravati druge. Sve što je potrebno da uradite jeste da otključate HONOR sat, prevučete prstom nadole i zatim u meniju odaberete Alarm i podesite ga prema uputstvima.

Ove opcije možete pronaći i na drugim HONOR uređajima poput HONOR Band 6 i HONOR Watch GS Pro, a do 12. septembra pametne satove ovog brenda možete pronaći po sniženim cenama u ovlašćenim maloprodajama. Iskoristite priliku i kupite HONOR MAGIC Watch2 po ceni od 18.990 dinara, HONOR Watch ES 9.990, HONOR Watch GS Pro 28.990 dinara. Takođe, u ovlašćenim maloprodajama možete pronaći i pametne narukvice ovog brenda koje su idealne za zaljubljenike u fitnes, ali i za sve one koji vole da vežbaju. HONOR Band 5, odnosno Band 6 možete pronaći sada po cenama od 3.990 dinara, odnosno 5.990.

A za zabavu u pokretu, otkrijte i bezične slušalice HONOR CHOICE TWS, koje filtriraju neželjenu buku iz okruženja i donose novi zvuk vašim omiljenim pesmama, čija će snižena cena biti 4.299,00 dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.