Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da „nikada ne bi javno otkrila ko su maloletnice čije se nage fotografije i snimci nalaze na telefonima Palminih najbližih saradnika“, kao i da je za nju „šok“ što je identitet jedne maloletnice otkrila njena majka.

Tepić je za Nova.rs izjavila da je za nju „skandalozno to je što je direktorka Centra za socijalni rad iz Jagodine (Biserka Jakovljević) obelodanila identitet svog deteta i što je (Dragan Marković) Palma prethodno najavio da će to da uradi“.

Tepić je rekla da posle toga očekuje da „tužilaštvo i policija počnu da rade svoj posao onako kako bi trebalo“.

Povodom izjave Jakovljević, Tepić je kazala da se „najviše trudi da se obezbedi zaštita za svedoke, očevice i žrtve“, i da su time što se majka devojčice obratila javnosti „potvrđena njena saznanja“ koja je danas prenela novinarima.

Tepić je rekla da će u petak u kraljevačkom tužilaštvu ponovo dati iskaz povodom navoda da je Dragan Marković Palma u Jagodini i Končarevu organizovao zabave na kojima su podvođene devojčice i žene.

Direktorka Centra za socijalni rad: Tepić zloupotrebila moj privatni problem

„Marinika Tepić, žena kojoj ništa nije sveto, prvo je rekla da su sve žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini lakog morala i tako nas sve najteže uvredila“, rekla je Biserka Jakovljević, direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini.

Sada je, kako je rekla, na konferenciji za novinare iskoristila njenu privatnu situaciju.

„Gde mi je jedna žena iz opozicione grupe građana pretila da će na društvene mreže postaviti neprikladne slike moje maloletne ćerke. Odmah sam to prijavila policiji, koja je odmah obavestila Tužilaštvo za visoko tehnološki kriminal, koje je odmah reagovalo, tu ženu pritvorilo, a njen telefon oduzelo“, navodi se u pisanoj izjavi.

Dodaje da je Marinika Tepić iskoristila njen privatni problem i ličnu situaciju sa tom ženom da bi „nastavila politički linč prema Draganu Markoviću Palmi“.

„Ta žena čiji je telefon oduzet nije Palmina saradnica, već je na izborima bila u opozicionoj grupi građana, tako da je to još jedna u nizu laži da je telefon u vlasništvu najbliže Palmine saradnice“, navela je..

„Marinika Tepić, koja se predstavlja kao borac protiv pedofilije, danas je zloupotrebila upravo moju maloletnu ćerku u političke svrhe, a da ni jednog trenutka nije pomislila na to kako će se iznošenje u javnost te situacije odraziti na moje dete“, zaključila je je direktorka Centra za socijalni rad grada Jagodine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.