Da li se sećate kada ste nešto probali prvi put? Kada ste prvi put stali na skije, probali vrhunsko vino, prvi put osetili sneg kako se topi na licu dok se kupate u toplom bazenu na otvorenom? Da li se sećate vatrometa ukusa koji eksplodira u nepcima, uživanja u jedinstvenoj kombinaciji suptilnih aroma i ukusa cigare, sa kojima mogu da se porede samo najfinija vina?

foto: Vladimir Miladinović

Sada, u hotelu Grand na Kopaoniku probajte vaše novo prvo iskustvo, koje se zove Bacco. Novi a la carte Fine dine & drink restoran odgovor je na potrebu uske ciljne grupe hotela Grand, ali i samog Kopaonika kao najposećenije turističke destinacije. Nešto novo, inovativno i izazovno u svakom smislu je ovoj planini potrebno. Ime restorana je nastalo od reči Bacchus – Bog vina, i tobacco kao uživanje u posebnim trenucima. Ovaj restoran predstavlja krunu ugostiteljskog umeća i gastronomske kreativnosti hotela Grand.

foto: Vladimir Miladinović

Sa sedamdeset sedećih mesta u ambijentu kojeg čine prefinjene linije i detalji koji odišu diskretnim luksuzom, restoran se nedvosmisleno izdvaja od sveukupne ugostiteljske ponude na Kopaoniku, ali i van njega. Svojim gostima nudi autentično iskustvo i neponovljivo gastronomsko-hedonističko putovanje koje počinje na samom ulasku u restoran.

foto: Vladimir Miladinović

Koncept restorana osmišljen je za one koji su sa istančanim ukusom prema hrani, piću i sofisticiranim detaljima u potpunoj sinergiji. Francuska kuhinja u fuziji sa elementima mediteranske i azijske sa najkvalitetnijim sastojcima iz celog sveta, naglašavaju sveže pripremljena jela i upotpunjuju gastronomski užitak. Istančani detalji poput kavijara, izvanrednih cigareta, vina, konjaka, u velikoj meri prisutan performans završne pripreme hrane pred gostom, privatni vinski podrum sa vrhunskom selekcijom vina, tehnologijom sazrevanja vina koja određenim etiketama daje dodatnu vrednost nakon izvesnog vremena, kao i fantastična atmosfera uz zvuke dobre muzike i provod sa stilom, samo su neki od razloga zašto će Bacco postati novi sinonim za hedonizam.

foto: Vladimir Miladinović

Umeće življenja je izazov za odabrane, posetite Bacco i uverite se!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.