„Biti relaksiran“. To je jedna od najnovijih fora na društvenim mrežama, a potiče od lidera liste Crno na bijelo, Dritana Abazovića, koja je deo nove vladajuće većine u crnogorskom parlamentu.

Abazovićeva pojava, u političkom, ali i društvenom, čak i pop kulturnom smislu, privlači veliku pažnju, a on je u razgovoru za Nova.rs rekao da ni sam nije bio svestan koje je to razmere dostiglo.

„Ne znam šta se ovo dešava, ali od izbora 30. avgusta ne stižem da se javim svim novinarima koji zovu, koliko sam tražen“, priča za Nova.rs Dritan Abazović.

Tokom poslednjih nekoliko nedelja internetom kruže snimci, gifovi, čak i stikeri sa likom Dritana Abazovića, a njemu je sve to kako kaže – „krajnje simpatično“.

Od svih šala, omiljena mu je ona da je postavio nove trendove svojom frizurom.

“Najviše mi se sviđa šala na račun frizure. To su smislili Nikšićani. Ranije se dešavalo da neko uđe u frizerski salon, pa kaže: ‘Ošišajte me na italijanku’, a sad kod frizera traže, ni manje ni više, nego ‘dritanku’. Oduševljen sam“, iskren je Dritan, a frizuru, koja mu je zaštitni znak, ne planira da menja.

https://www.nstore.rs/product/elektronsko-pdf-izdanje-nedeljnika-br-455-od-8-oktobra/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.