I Hrvatsku uskoro očekuju parlamentarni izbori, a Samostalna demokratska srpska stranka Milorada Pupovca odlučila se za provokativnu kampanju koja će u prvi plan istaći sve teorije zavere i etikete koje se Pupovcu prethodnih godina lepe, uglavnom od strane ekstremne desnice.

Tako je SDSS objavio spot „Pupi je kriv za sve“.

Spot počinje rečima: „Čovek kog vidite, dobro vam je poznat. Notorni Milorad Pupovac“, a onda se redom poigrava „dokazima“ o brojnim teorijama i uvredama koje se mogu čuti na njegov račun: etno biznismen, jugo zomboid, udbaš, četnik, mrzitelj svega što je hrvatsko.

Između ostalog se u spotu pokazuje kako Pupovac organizuje drugi talas korone u Hrvatskoj, da je Bilu Gejtsu prodao ideju za 5G, da dogovara čipovanje Hrvata… Veza sa Gejtsom se dokazuje i programom „Windows XP“, kako je Gejts baš po Pupovčevom nagovoru nazvao. Jer, ako nije očigledno, XP je zapravo skraćenica za Hrvatsku na ćirilici.

Navodi se kako je tokom rata njegov dvojnik predavao u Zagrebu dok je on bio u Srpskoj Krajini kao zubar pod imenom Milan Babić. Izvodi se i jasna računica iz njegovih inicijala PM. Naime, 22. slovo abecede i 18. slovo abecede kada se izvede operacija oduzimanja daju broj 4. A četvrto slovo abecede je slovo Č, što jasno ukazuje da je Pupovac zapravo četnik.

Spot se završava sloganom: „Budi ono što jesi, poštuj ono što nisi“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.