Zvezdanu Terziću zabranjen ulazak u Crnu Goru

4
Fotografija: Igor Pavićević

Generalnom direktoru Fudbalskog kluba Crvena Zvezda Zvezdanu Terziću zabranjen je ulazak u Crnu Goru, prenosi Blic pozivajući se na portal in4s.net.

Kako se navodi, Terzić je ostavljen da sačeka let za povratak u Beograd.

“Novosti” su objavile saznanja prema kojima je razlog za ovakvu odluku crnogorskih vlasti to što ga “sumnjiče da je učestvovao u odvraćanju reprezentativaca Crne Gore Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića da igraju protiv reprezentacije tzv. Kosova”.

Kako Blic navodi, Terzić je poručio da ke ranije dobijao informacije da ovo može da se dogodi.

“Kada su početkom juna, uoči odigravanja utakmice Crna Gora – Kosovo, dva igrača Crvene zvezde odbili da stanu mirno pred zastavom i himnom nepriznate države Kosovo, Dejan Savićević je javno optužio mene da sam ih na to nagovorio. Danas nije ni važno koliko u tome ima istine. Tada je do mene došla informacija da je Savićević tražio od najviših organa republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru. Do danas sam mislio da je to šala, ali evo sam se uverio da je istina. Danas na aerodromu u Tivtu pripadnici granične policije su mi ljubazno saopštili da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Zahvalio sam im se i prvim sledećim letom se vratio u Beograd. Nisam to očekivao od Crne Gore. Crne Gore uz koju smo odrastali, Crne Gore na koju smo bili ponosni. Ono u sredu od Albanaca je bilo očekivano, ali ovo danas od Crnogoraca je nešto na šta nemam razuman odgovor”, poručio je generalni direktor crveno-belih

4 KOMENTARA

  1. U zvezdi sede ljudi sa kriminalnim dosijeima na celu sa Terzicem.I u Partizanu takodje.Na zalost iu ostalim klubovima. Look

  2. У овом случају мање је битно ко је и шта је Звездан Терзић, битно је да он није испунио ни један од услова за одбијање уласка, осим, ако то у црногорском закону негде није тајно написано, освете. Овиме је Црна Гора у односима са Србијом коракнула у непознато, али то свакако са неком новом влашћу којој је до својих грађана више стало од слепог добросуседства.

Comments are closed.