Vučić: “SNS i SPS nastavljaju saradnju i u budućnosti, obavestićemo u kom obliku i kojim formatima…”

0
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/EV)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je posle sastanka rukovodstva Srpske napredne strane i Socijalističke partije Srbije u sedištu SNS-a rekao da postoji dobra volja u obe političke partije da nastave sa saradnjom.

“Naša saradnja će biti nastavljena, a u kom obliku i kojim formatima ćemo vas obaveštavati u narednim preriodu”, kaže Vučić, a prenosi N1.

“Važno je da postoji dobra volja u obe političke partije da nastave sa saradnjom, da ona bude produbljena i da donese dobro za Srbiju, za naš narod i naše građane. Tako da veruje da naš razgovor ide u dobrom smeru, a u kom obliku, odluke ćemo donositi u narednom periodu”, kaže Vučić.

Predsednik Srbije kaže da su nastavljene pripreme i za skupštinu SNS koja će biti 13. novembra.

“Neophodno je da proširujemo kapacitete, programske aktivnosti, da bi Srbija napredovala i postigla istorijski uspeh i da bude broj jedan u Evropi. To je prilika da izađemo sa dokumentima ‘Srbija 2030. godine’. Važno je izaći sa planovima za budućnost, ne sa uvredama političkih protivnika. Naravno, mnogo toga moramo da uradimo u organizacinom smislu”, rekao je Vučić.

U delegaciji SNS bili su Aleksandar Šapić, Darko Glišić, Miloš Vučević, Milenko Jovanov i Marija Obradović, a naknadno se priključila i premijerka Ana Brnabić.

Socijaliste su, pored predsednika partije Ivice Dačića, zastupali Aleksandar Antić, Dušan Bajatović, Vladan Zagrađanin, Žarko Obradović, Đorđe Milićević i Novica Tončev.