(VIDEO) Ko stoji iza njega? Ko zarađuje od njega? Ko ga voli, a kome je koristan? – “Zlatni dečko”, dirljiva priča o drugoj šansi

0
Foto promo

Početak nove godine donosi nam veru da nas uvek čeka druga šansa i to kroz dirljivu filmsku priču „Zlatni dečko “.

Ko je Zlatni dečko? Ko stoji iza njega? Ko zarađuje od njega? Kako izgleda transfer igrača? Ko njega voli, a kome je koristan? Koga on voli, a ko samo želi da bude žena fudbalera? – sve to čini priču o mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, prevashodno zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. 

Foto promo

Filmsko ostvarenje “Zlatni dečko” je mnogo više od filma o sportu. Ovo je nežna priča o Denisu Markoviću, koji prolazi put od lokalnog kluba do igrača koji dnevno zarađuje milone.

Priču o „najbitnijoj sporednoj stvari na svetu“ osmislila je grupa scenarista: Aleksa Ršumović, Vuk Ršumović i Ognjen Janković – koji je ujedno i reditelj „Zlatnog dečka“.

Foto promo

Surov svet profesionalnog sportiste dočarali su Denis Murić u glavnoj ulozi, kao i Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Alisa Radaković, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić, Vladimir Kovačević, Strahinja Blažić i drugi.

Produkcijska kuća Fantastika Film Studio u saradnji sa Filmskim Centrom Srbije i Telekomom Srbija stoje iza ovog originalnog filmskog projekta, a velika beogradska premijera je zakazana za 11. januar 2022. godine.