Sjajan vikend pun sportskih, plesnih i kulturnih aktivnosti na jednom od omiljenih beogradskih šetališta

Uzbudljiv vikend očekuje nas na Sava Promenadi, gde su i ovog leta organizovani raznovrsni zabavni sadržaji! Dobar provod počinje u subotu, 22. juna, od 9.00 časova kada će najmlađi posetioci Sava Promenade imati prilike da se upoznaju sa osnovama omiljenog srpskog sporta – košarke! Besplatna školica košarke, namenjena deci školskog uzrasta, održava se po treći put, a decu će kroz prve košarkaške korake voditi profesionalni košarkaški treneri i ambasadori iz sveta košarke.

Zabava za mališane nastaviće se i okviru manifestacije „Malci Savamalci“ u nedelju 23. juna od 18 časova, kada će pozorišna trupa „Ama baš za decu“, zabaviti predškolce i školarce do četvrtog razreda osnovne škole na pozorišnoj predstavi „Tajna čudotvornog šlema“.  Nakon toga, klinci i klinceze moći će da se oprobaju u pevanju svojih omiljenih pesama, dok će bombondžinica „Bosiljčić“, zadužena za autentične, ručno rađene slatkiše i sokiće, zasladiti ovaj letnji dan pored reke.

Dobra zabava organizovana je i za odrasle, jer će najlepše beogradsko šetalište zaplesati u ritmu salse! Ljubitelji muzike i plesa će u nedelju već od 16 časova moći da zauzmu mesto na podijumu i da uz pomoć besplatnih časova salse, uplešu u svet brzih latino ritmova, u jedinstvenom ambijentu na otvorenom.

Ako ste tražili način da provedete kvalitetno vreme na svežem vazduhu, dok se u isto vreme vaše dete igra, zabavlja i uči, Belgrade Waterfront vas poziva da ovog vikenda prošetate do Sava Promenade i doživite originalnu i drugačiju zabavu sa svojim najdražima!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.