Treći put po redu sajam školica sporta „Smartić Prvi trening“

  0

  Treći put po redu organizovaće se sajam školica sporta „Smartić Prvi trening“ u subotu 25. maja od 11 do 15 časova na sportskim terenima kod kružnog toka na Adi Ciganliji sa novobeogradske strane.

  Sve više prisutna gojaznost, pa čak i dijabetes kod dece, mogu biti samo neki od razloga da vaše dete počne da se bavi sportom. Ali pored fizičke aktivnosti, sport je bitan element odrastanja i socijalizacije. Sajam školica sporta Smartić Prvi trening je jedinstvena prilika za sve roditelje i decu da izaberu svoju novu omiljenu aktivnost.

  Cilj Smartić Prvog treninga je da podigne svest roditelja Srbije o značaju fizičke aktivnosti dece, o tome koliko je ona važna za očuvanje zdravlja i koliko doprinosi lepšem i kvalitetnijem životu.

  Na jednom mestu biće predstavljen veliki broj različitih sportova – od onih najpopularnijih kao što su fudbal, tenis, košarka, plivanje, do drugih, manje pozantih disciplina sa kojima se tek možete upoznati. Sve što želite i treba da znate o razvoju dece saznaćete od iskusnih i posvećenih profesionalaca. Sve školice sa svojim predstavnicima stoje na raspolaganju posetiocima za direktnu komunikaciju i pomažu roditeljima, kao i deci pri donošenju odluke o izboru sporta. Saznajte sve na jednom mestu: koje pogodnosti pruža koji sport, na kojoj lokaciji se nalazi željena škola, koji su termini treninga… Konsultujte se sa profesionalcima i učinite prvi korak na sajmu školica.

  Školice sporta su prvi put imale priliku da se predstave 2017. godine na prvom sajmu koji je organizovan na šetalištu kod Beograda na vodi.  Prošle godine na Adi Ciganliji održao se drugi po redu Prvi trening na kom su posetioci mogli da se upoznaju sa ponudom 25 školica, dok se ove godine očekuje preko 30 školica sporta iz Beograda.

  Izdvojite vreme za važne stvari, istražite, informišete se o brojnim opcijama koje se nude i investirajte u zdravlje vašeg deteta! Ulaz je besplatan za sve posetioce.

  Ponosni partner sajma školica Smartić Prvi trening je Telenor, dok nesebičnu podršku pružaju kompanije Frikom, Jaffa Crvenka, Aqva Viva Knjaz Miloš. Sve informacije dostupne su društvenim mrežama Instagram i Facebook.