Svečano otvaranje letnje sezone – Festival „Jahorina HOT” od 1. do 3. jula na olimpijskoj planini

  0
  Foto: Maša Banđur

  Ovog leta, Jahorina će biti omiljena destinacija svih turista koji vole da uživaju u različitim zanimljivim aktivnostima, koncertima, ali i provedu letnje dane u prirodi. Festivalom „Jahorina HOT“ koji se održava od 1. do 3. jula svečano će biti otvorena letnja sezona, a na konferenciji za medije predstavljen je program otvaranja, ali i mnogi drugi sadržaji koji će se naći u ponudi Olimpijskog centra.

  „Veliko mi je zadovoljstvo što danas imam priliku da predstavim sve ono što smo pripremili za letnju sezonu koju otvaramo zaista spektakularnom trodnevnom manifestacijom ,Jahorina HOT’, tokom koje ćemo učiniti da Jahorina bude planina za celu porodicu. Svi posetioci naše planine uz bogat zabavni program tokom celog leta imaće priliku da istinski uživaju u brojnim novitetima. Sadržaje kakve je pripremila Jahorina, nama niko u Evropi. Za ljubitelje adrenalina pripremljen je OLIMP avantura park, u okviru kojeg je i najduži planinski bob u jugoistočnoj Evropi, atrakcije NauticJet, Butterfly, ZipLine, koji se prostire iznad akumulacionog jezera na vrhu planine, kao i Tower, Loopster i SkyDive atrakcije. Biciklizam, panoramsko razgledanje planinskih vrhova, vožnja kvadovima, karting, dečije atrakcije, edukativne i tjubing staze, samo su deo sadržaja koje će gosti Jahorine moći da koriste tokom letnje sezone. Fantastična manifestacija ,Jahorina HOT’ predstavlja najadekvatniji uvod u ubedljivo najsadržajniju letnju sezonu na planini Jahorina. Hladno najvreliji događaj obeležiće savršen sled manifestacija koje predstavljaju najbolji spoj Hedonizma, Odmora i Turizma, a koji će našim posetiocima pružiti samo najbolje iz svake od pomenutih oblasti. Celodnevne aktivnosti biće prilagođene deci, ali i odraslima, ugostićemo neke od najpoznatijih muzičkih zvezda regiona poput Cece, Vlade Georgieva, Ace Lukasa, S.A.R.S-a, Nervoznog poštara, Kikija Lesendrića i Pilota, Leontine sa horom Čarolija. Veliko hvala Leontini jer je i danas sa nama, veoma mi je drago da sarađujemo prvi put. Delimo iste ciljeve i ogromnu ljubav prema deci i mladima“, istakao je na konferenciji direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić, koji je i poklonio skije mališanima iz hora „Čarolija“ u okviru pokrenute akcije „1.000 skija za našu decu“, koja za cilj ima stvaranje i negovanje ljubavi prema skijanju, te boravku na planini i vazduhu, prepunom blagodati za zdravlje i odrastanje dece.

  Foto: promo

  Poznata kantautorka Leontina Vukomanović nastupiće sa svojim dečijim horom „Čarolije“ drugog dana festivala, a ona je tim povodom istakla: „Ovim putem želela bih da zahvalim OC Jahorina na pozivu i prilici da popularne dečije pesme izvedemo na olimpijskoj planini. Verujem da će deca, ali i njihovi roditelji uživati u programu koji smo pripremili za njih, a mi se neizmerno radujemo koncertu i boravku u prirodi. Ja lično mnogo volim Jahorinu i uvek je rado posećujem“.

  Ne propustite nezaboravni festival „Jahorina HOT“, ali i rezervišite ovog leta svoje mesto na planini na kojoj ćete uživati svim čulima.

  Raspored dešavanja:

  DATUMNAZIV DOGAĐAJA
  1 – 3. julJahorina HOT – Summer opening
  6 – 10. julJahorina Detox
  9. julJahorina Partnerski dani
  23 – 24. julJahorina Ultra trail
  20 – 21. avgustFashion Weekend Jahorina
  23 – 30. avgustJahorina HUB
  10. septembarKoncert na jezeru – Nele Karajlić i Stefan Milenković
  9 – 11. septembarJahorina digital Summit i Snow Maker Days

  PREUZMITE VIDEO MATERIJAL: https://we.tl/t-02iVcAS0Jf