SBB digitalizacija se nastavlja: Trstenik, Vrbas i Novi Pazar su GIGA gradovi

  0

  Povodom jubilarnih 20 godina poslovanja, SBB kompanija završava najvažniji projekat ove godine – GIGA Srbija, kojim će digitalizovati svih 35 gradova u kojima pruža usluge i omogućiti svojim korisnicima još brži internet kao i EON TV platformu.

  Proces digitalizacije je završen u Trsteniku, Vrbasu i Novom Pazaru, čime su su se još tri grada našla na mapi SBB GIGA gradova.

  “Srećan sam da najavim da ulazimo u samo finale jednog od naših najvećih projekata, stvaranja GIGA Srbije i ponosan sam na to da smo uspeli u svojoj misiji da digitalno transformišemo našu zemlju. Svi korisnici naših usluga u Novom Pazaru, Trsteniku i Vrbasu od sada zvanično mogu da uživaju u najbrže ocenjenoj internet mreži u zemlji koja je 1. juna postala još brža, kao i našoj EON platformi, najpopulranijoj TV platformi u ovom delu sveta. Nastavljamo da ulažemo u Srbiju, u gradove, zajednice i ljude, uz želju da naši korisnici i dalje budu najzadovoljniji uslugom interneta i televizije,izjavio je Vladimir Milovanović, direktor mreže prodajnih mesta.

  U svim GIGA gradovima SBB korisnici imaju još veću stabilnost servisa, brži internet u EON paketima i pristup zvanično najbržoj i najbolje ocenjenoj internet mreži u zemlji, vrhunski kvalitet SBB digitalne televizije na do tri TV uređaja u kući bez dodatnih troškova ili povećanja pretplate. Korisnicima EON Premium paketa sa internetom, televizijom i telefonijom dostupne su internet brzine do 1 Gbps uz GIGA dodatak.

  SBB kompanija je uložila preko pola milijarde evra u Srbiju i razvoj telekomunikacija samo u poslednjih 10 godina. Iz kompanije su najavili i početak izgradnje 10 GIGA optičke mreže, čime će građani Srbije imati internet među najbržim u Evropi.

  Akcija za EON pakete

  U želji da što veći broj građana ima pristup najboljoj TV platformi EON i najbolje ocenjenoj internet mreži u Srbiji, SBB kompanija je za nove korisnike pripremila akciju EON paketa koji sadrže internet, televiziju i digitalnu fiksnu telefoniju –  6 meseci po 1 dinar, a za EON pakete sa internetom i televizijom – 4 meseca po 1 dinar.