Regionalna potvrda kvaliteta

  0

  Vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe, još jednom je dokazala dominaciju na tržištu i poziciju lidera u svom segmentu poslovanja. Na ovogodišnjoj dodeli regionalnih nagrada, „CIJ Awards Serbia & CEE 2019“, koju već četvrtu godinu organizuje ugledni magazin CIJ, a koja nagrađuje najuspešnije učesnike na tržištu nekretnina – konsultante, investitore, projekte, finansijske institucije, građevinske firme, kako na regionalnom, tako i lokalnom nivou, CBS International dobio je priznanja za najbolje u kategorijama:

  • Najbolja konsultantska kuća za nekretnine Jugoistočne Evrope;
  • Najbolja konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji;
  • Najbolja kompanija za upravljanje projektima;

  Pored kompanijskih nagrada u najbitnijim kategorijama, CBS International se može pohvaliti i nagradama koje su njegovi partneri dobili za projekte na kojima su zajedno radili. Tako su emintentne izraelske investitorske kompanije „Shikun&Binui“ and „AFI Europe“ izabrane za pobednika kategorije „Najbolji stambeni projekat“ za stambeni projekat Central Garden, kompanija Nordeus, koju je sektor za izdavanje i prodaju poslovnog prostora CBS International uselio u nove prostorije, dobila nagradu za najbolju transakciju u segmentu izdavanje poslovnog prostora“, dok je čuveni lanac kafeterija „Starbucks“, zasluženo osvojio prvo mesto za najbolju transakciju u sektoru maloprodajnih nekretnina koju je realizovao zajedno sa CBS International.

  CIJ nagrade u Evropi se dodeljuju već 25 godina, a osim posebne manifestacije za Srbiju i Jugoistočnu Evropu, organizuje se i u Češkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj. Dobitnici u svim segmentima tržišta nekretnina birani su kako od strane stručnog žirija tako putem online glasanja.

  „Dodeli nagrada CIJ magazina posebnu težinu daje to što, osim stručnog žirija, za najbolje u svojoj oblasti glasaju i velike kompanije, u regionu i šire koje se bave nekretninama, a koje su istovremeno naši klijenti i partneri, neretko i konkurenti. Veliko je zadovoljstvo kada su svi oni jednoglasni u svom izboru, te ovakve nagrade kompaniji CBS Inernational daju podstrek za stalnim napredovanjem”, rekao je Goran Živković, direktor kompanije CBS International za Srbiju, koja već dvanaest godina samouvereno zauzima prvo mesto u svom segmentu poslovanja, sa timom od 90 profesionalaca, među kojima 53 licencirana brokera i portfoliom od preko 1.700 internacionalnih i domaćih klijenata.