Produženi filmski vikend na Galerija Open Air Cinema

  0
  Foto: Strahinja Filipović/Galerija

  Galerija Open Air Cinema će ove nedelje trajati dan duže, od četvrtka, 30. juna, do subote, 2. jula, a posetioci će moći da pogledaju tri filmska spektakla na Sava Promenadi

  Ukoliko ste ljubitelji Stivena Soderberga, Džordža Klunija, Breda Pita ili Meta Dejmona, onda će vam ova nedelja u okviru Galerija Open Air Cinema biti omiljena. U četvrtak, 30. juna, očekuje vas projekcija filma „Igraj svoju igru 2 (Ocean’s Twelve)“, dok će u subotu, 2. jula, pod otvorenim nebom na Sava Promenadi gledaoci moći da pogledaju i treći nastavak Soderbergovog ostvarenja – „Igraj svoju igru 3 (Ocean’s Thirteen)“.

  U petak, 1. jula, svi ljubitelji Diznijevih bajkovitih blokbastera moći će da uživaju u filmu koji na plato ispred ulaza 4 u Galeriju donosi ritam savane i osećaj života bez briga (Hakuna matata), ostvarenju Džona Favroa – „Kralj lavova (2019)“.

  Zvuk će se, kao i prethodnih nedelja, emitovati putem aplikacije „Listen Everywhere“, stoga ne zaboravite da ponesete svoj par slušalica.

  Radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časova, dok će ovonedeljne projekcije u okviru Galerija Open Air Cinema biti emitovane po sledećem rasporedu: u četvrtak sa početkom u 21 čas, u petak i subotu sa početkom u 21.30. Ulaz je besplatan za sve posetioce.

  Celokupan repertoar Galerija Open Air Cinema dostupan je na sledećem linku.