Prenos Zimskih olimpijskih igara Beijing 2022. ekskluzivno na kanalima Eurosporta

  0

  Ostalo je nešto više od nedelju dana do svečane ceremonije otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, a prenose svih sportskih nadmetanja gledaoci će moći da prate od 2. februara na kanalima Eurosporta, kao i na digitalnim platformama.

  Discovery će ovogodišnje Zimske olimpijske igre u Pekingu emitovati u 50 zemalja na 19 jezika, pa će tako svi ljubitelji zimskih sportova moći da prate najznačajnije trenutke takmičenja i izveštavanje legendarnih komentatora uz pomoć najsavremenijih tehnologija.

  Više od 13.000 komentatorskih sesija, 107 stručnjaka za zimske sportove i 1200 sati prenosa uživo, samo su deo programa koji će omogućiti gledaocima da uživaju u nadmetanjima vrhunskih sportista, neverovatnim pričama i najzanimljivijim događajima iz Pekinga. Revolucionarni studio “Kocka” ponovo će pomeriti granice u emitovanju i stvoriti neverovatno iskustvo za gledaoce u njihovim domovima.

  Skot Jang, potpredsednik za sadržaj i produkciju kompanije Discovery, istakao je da će prenos pokrivati svih 109 događaja, najviše ikada na Zimskim olimpijskim igrama.

  “Kocka je potpuno ponovo osmišljena i proširena za Peking 2022. i biće vrhunski alat za izveštavanje.

  Vidimo ga kao predvodnika inovacija u emitovanju, kombinovanjem bioskopske vizije i tehnologije “gejminga”. Studio ima za cilj da pomogne našem talentovanom timu stručnjaka, prezentera i producenata da ispričaju najbolje priče na najubedljiviji način, a pored našeg tima, pozvaćemo prijatelje i porodice sportista da budu centralni deo izveštavanja. Ova izvanredna inicijativa je dizajnirana kako bi našim gledaocima kod kuće pružila impresivnije iskustvo tokom Olimpijskih igara”, dodao je Jang.