Poruke za Kimija i Antonija na automobilima u Abu-Dabiju

    0

    Alfa Romeo će poželeti zbogom svojim vozačima nakon tri godine pomoću specijalnog ruha svojih C41 modela tokom Gran prija u Abu-Dabiju. Automobili Kimija Rejkenena i Antonija Đovinacija nosiće posebne poruke dvojici vozača od tima zbog kraja njihove avanture sa njima, putovanja koje je započelo 2019.

    Ova poruka će postati deo Alfa Romeo logotipa na haubama automobila, sa rečima na horizontalnom kraku milanskog krsta. Na automobilu Antonija će se nalaziti natpis na italijanskom „Grazie di tutto, Antonio“ – hvala na svemu, Antonio – kao omaž doprinosu italijanskog vozača ovom timu još od svog debija; na Kimijevom automobilu će biti drugačija poruka – „Dragi Kimi, sada ćemo te ostaviti na miru“, što predstavlja šaljiv omaž jednoj od klasičnih radio poruka tima, koja je postala deo istorije Formule 1 tokom duge karijere ovog Finca.

    Poruke će biti prisutne tokom svih trka Gran prija u Abu-Dabiju i biće samo jedan od znakova pažnje prema Kimiju i Antoniju koji će se pojaviti tokom vikenda, a tim će otkriti još toga vremenom. Dok se približava kraj sezone 2021, stiže i kraj partnerstva dva vozača koji su šarmirali milione fanova svojim ličnostima, humorom i posvećenošću trkanju, koji su ponosno zastupali vrednosti brenda Alfa Romeo kako na stazi tako i van nje.