Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Vesti

Politika

Vučić u Nišu: "Mnogo smo novca uložili ovde, 2,7 milijardi evra... Ko li mi je ovo napisao, malo je preterano"

Po pitanju najavljenih protesta zbog njegovog dolaska, Vučić je rekao da je demokratsko pravo svakoga da protestuje, ali da mu je bilo jasno da protesti imaju političku pozadinu "čim su protest najavili Saša Janković, Vuk Jeremić i Dragan Đilas"
Datum: 25/04/2018

Vučić u Nišu: "Mnogo smo novca uložili ovde,  2,7 milijardi evra... Ko li mi je ovo napisao, malo je preterano"

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić posetio je otvaranje novog pogona fabrike kompanije Leoni u Nišu.

"Došao sam da vam predam izveštaj za ono sto smo radili prethodnih godina i meseci, a govorili su mi: ne smeš da dođeš u Niš, oteraćemo te", rekao je Vučić.

"Da li mislite da je trebalo da se plašim, kad sam doveo sve ove fabrike, gradio puteve, najmoderniji Klinički centar, za razliku od onih koji su samo rušili i razarali?", zapitao je Vučić.

Po pitanju najavljenih protesta zbog njegovog dolaska, Vučić je rekao da je demokratsko pravo svakoga da protestuje, ali da mu je bilo jasno da protesti imaju političku pozadinu "čim su protest najavili Saša Janković, Vuk Jeremić i Dragan Đilas".

Vučić izjavio je da država još nije donela konačnu odluku o vlasništvu nad aerodromom u Nišu i da se lako može dogoditi da taj aerodrom ostane u gradskom vlasništvu, prenosi N1.

"Ovo postaje apsolutni centar Balkana", poručio je predsednik Srbije i dodao da će u Nišu biti organizovani i mnogi međunarodni skupovi. Najavio je da će u avgustu ove godine u Nišu otvoriti pogon i poznati austrijski proizvođač rasvete, Cumtobel.

“Mnogo smo novca uložili ovde u Nišu. 2,7 milijardi evra uložili smo u putnu saobraćajnu, železničku infrastrukturu u Nišu, niškom okrugu”, naveo je Vučić, prenosi B92. Međutim nedugo pošto je pročitao taj podatatak Vučić je naglas upitao: "Ko li mi je napisao ovih 2,7 milijardi, malo je preterano”.

O izveštaju Reportera bez granica o slobodi medija u svetu, u kojem se navodi da je Srbija pala deset mesta na listi i u kojoj je konstatovano da u Srbiji nije bezbedno biti novinar, Vučić je izjavio je da mu je važno da se novinari u Srbiji osećaju bezbedno i da je saglasan da treba da se razgovara o problemima u medijskoj sferi i kako oni mogu da se reše, prenosi N1


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.Bb
26.04.2018 - 16:47
Mozda
je neko pobrkao sa cifrom koju si opljackao od naroda.