Pogledajte zvanični trejler nove sezone domaće hit serije „Dug moru 2“

0
Foto: Monte Royal Pictures

NEKIMA JE MORE KAZNA, A NEKIMA SPAS

„Moćna vodo, odnesi sve što je loše!“ – uzvik je koji će obeležiti drugu sezonu domaće TV misterije „Dug moru 2“, sage o meštanima poluostrva Luštica u Boki kotorskoj, gde je veo između mrtvih i živih, ali i sadašnjosti i prošlosti tanak. Popularna serija snimljena u produkciji Telekoma Srbija i Monte Royal Pictures, opčinila je gledaoce prethodne godine žanrovskom slobodom, fantazijom i nesvakidašnjom pričom isprepletanom drevnim mitovima i legendama. Premijera druge sezone sa nestrpljenjem se očekuje od 3. septembra u 21 čas na kanalu Superstar, a zvanični trejler koji će nepogrešivo dočarati zagonetnu atmosferu nove sezone možete pogledati na ovom linku.    

Nastavak neobične priče o tajnama meštana Boke, mističnog mesta gde se mrtvi lako pojavljuju, a živi još lakše nestaju, donosi nam odgovore na neka od ranijih pitanja i spoznaju da se sve do sada desilo sa nekim razlogom. Glavni zaplet druge sezone vrti se oko Olge, koja je inicijator promena, predodređena da menja svet. Dok njeni roditelji tonu u probleme krivice i posledica izazvanih tragedijom iz prve sezone, Olga istražuje istinu o prokletstvu “Duga moru”, koje želi da zaustavi. Na putu samospoznaje, Olga je razapeta između nauke i legendi, ljubavi i strasti.

Nove epizode hit serije „Dug moru 2“ doneće odgovore na još mnogo pitanja i odgonetnuti brojne misterije iz prve sezone. Ukoliko ste ljubitelj kvalitetnog domaćeg serijskog programa, ne propustite premijerno prikazivanje novih epizoda TV sage „Dug moru 2“ svakog petka od 21 čas na kanalu Superstar.