Nova JYSK Nordic Mood kolekcija inspirisana ženstvenim detaljima. Jarke i pastelne boje potpuni hit za opremanje enterijera ovog proleća

  0
  Foto: JYSK

  Kombinacija crvenih i svetlijih nijansi, uz autentičnu notu ženstvenosti karakteristika je najnovije Nordic Mood kolekcije koju je predstavila kompanija JYSK. Ukoliko planirate da unesete određene promene u vaš životni prostor, koje nisu previše zahtevne i skupe, u novoj ponudi ćete sigurno pronaći  dekoracije i komade nameštaja koji se idealno uklapaju u vaš enterijer. U iščekivanju prolećnih i sunčanih dana, eksperimentisanje paletama bojama biće pravi pogodak za preuređenje  prostorija, a buketi šarenog veštačkog cveća, komode zanimljivog i pomalo retro dizajna, keramički svećnjaci i ručno rađene vaze samo su neki od detalja koji će uneti pravu svežinu u vaš dom.

  Tina Nymann, menadžer kategorije proizvoda u kompaniji JYSK, istakla je da kolekciju karakteriše jednostavan izraz uz naglašen kolorit.

  “U Nordic Mood kolekciji naglasili smo boje, a posebno pastelne i crvene, koje odišu autentičnom notom ženstvenosti. Ove nijanse unose radost u naš dom, baš ono što nam je potrebno nakon dugog i mračnog zimskog perioda u kojem je neizvesnost obeležila živote mnogih ljudi”, otkrila je Tina.

  Ženstveni dodir vidljiv je i u mekanim tekstilima, a uz zanimljivu teksturu sa resama, ukrasni jastuci koji asociraju na šareno proleće vas prosto pozivaju da se poigrate sa bojama.

  Foto: JYSK

  JAKE BOJE JEDNOSTAVNIH PROIZVODA

  Iako kolekciju karakterišu jaki tonovi, fokus je na klasičnom skandinavskom izrazu koji je nadahnut minimalizmom. Preplitanje jarkog cveća i pastelnih vazi odiše jednostavnošću, a upravo veštačka orhideja inspirisana jačim nijansama i spokojem japanskog vrta, u kombinaciji sa svetlijim vazama,  predstavlja savršen balans boja koji će uneti mir i harmoniju u vaše prostorije.

  Novu kolekciju Nordic Mood možete pronaći u svim JYSK prodavnicama, kao i na JYSK.rs.