Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Svet

"Njegov glas je zvučao čudno": Nepoznati detalji samoubistva Entonija Burdena

Azija Arđento, kojaje sa kuvarombila u vezi, prisetila se nekih detalja iz prošlosti, a posebno nekoliko dana pre nego što je Antoni izvršio samoubistvo u svojoj hotelskoj sobi u Francuskoj.
Datum: 12/10/2018

"Njegov glas je zvučao čudno": Nepoznati detalji samoubistva Entonija Burdena

Foto: Profimedia

Italijanska glumica Azija Arđento otkrila je u novom intervjuu da je Entoni Borden delovao čudno dan pre nego što je izvršio samoubistvo.

Glumica Azija Arđento, koja je bila dve godine u vezi sa Entonijem Bordenom pre nego što je slavni kuvar sebi oduzeo život, gostovala je u televizijskoj emisiji Verissimo. 

Italijanka se prisetila nekih detalja iz prošlosti, a posebno nekoliko dana pre nego što je Antoni izvršio samoubistvo u svojoj hotelskoj sobi u Francuskoj. 

"Dan pre nego što je umro čuli smo se telefonom, a njegov glas je zvučao čudno. Tada mi je samo kazao da je previše jeo i pio. Nije mi rekao ništa o ovim mislima. Napisao je i spomenuo nešto o samoubistvu na televiziji, ali sam mislila da je to bila romantična misao. " 

Azija je pokušala da dođe do odgovora zašto je legendarni kuvar rešio da oduzme sebi život... 

"Mislila sam da sam ja depresivna, on me je uvek podržavao. Ponekad sam imala loše misli, depresija je veoma ozbiljna mentalna bolest i ponekad loše misli dođu... "

"Instinkt za umiranjem nije ljudski. Entoni u tom trenutku nije razmišljao ni o kome, jer je njegova bol bila ogromna, ali je ja nikada nisam videla. Kako je uspeo tako nešto da sakrije?", upitala se glumica. 

Arđento je potom briznula u plač dok je govorila o periodu nakon Bordainovog samoubistva. 

"Nikad nisam imala takvu osobu pored sebe. Brinuo se za mene i moje dete. Ostavio mi je prazninu koju ništa ne može da ispuni, ova bol nikada neće da prođe ", rekla je.

"Više nema jutarnjih poruka, a uveče nema nikoga da mi kaže laku noć. Nemam više snage. Ako nisam dobro, ne mogu se brinuti o svojoj deci. Ima dana kada ne mogu da izađem iz kreveta. Drugi, u kojima pokušavam da se ne vratim kući", dodala je Arđento. 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.