Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Društvo

Gorica Popović: Sa Gagom nazdravljamo u bifeu Ateljea kao da je još tu

"Mnogo vremena treba da prođe da bi postojao takav glumac i tako harizmatična ličnost", rekla je Gorica Popović povodom godišnjice smrti Dragana Nikolića.
Datum: 11/03/2018

Gorica Popović: Sa Gagom nazdravljamo u bifeu Ateljea kao da je još tu

"Jednostavno ne mogu da se pomirim s tim i da poverujem da našeg Gage više nema. On je za mene toliko živ. I dalje je deo mog života i sa mnom je uvek i na sceni i pred kamerom. Moj drug. Njegove šale i vedar duh prisutni su uvek, imam osećaj kao da je otišao ne putovanje i da će se svakog trena vratiti. Mnogo vremena treba da prođe da bi postojao takav glumac i tako harizmatična ličnost",  rekla je Gorica Popović povodom godišnjice smrti Dragana Nikolića, ptrenosi Kurir

Ime Gage Nikolića, kako objašnjava, pominje se svaki put kada se kolege sastanu u bifeu Ateljea 212.

"Često ga pominjemo. Citiramo njegove dečje šale koje smo obožavali. Smejemo se i nazdravljamo s njim u bifeu kao da je još tu, kao da će da se pojaviti svakog trenutka na vratima i reći jedan svoj dobro poznati fazon", rekla je Gorica, sa setom se prisećajući čuvenih kadrova sa snimanja kultnog filma „Nacionalna klasa“ iz 1979. godine, gde su igrali čuveni par Flojda i Šilju.

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.