„Ne mogu sad, objasniće ti vreme“, napisao je Luka Jović na Instagramu posle obraćanja selektora fudbalske reprezentacije Ljubiše Tumbakovića koji je rekao da mu se fudbaler posle utakmice sa Portugalom javio porukom i da lekari treba da utvrde da li je bio povređen, a ne on.

Španski ugledni list “AS” objavio je da se Luka Jović nije našao u reprezentaciji Srbije zbog kaznene mere selektora Ljubiše Tumbakovića.

List je podsetio da je problem između Jovića i Tumbakovića nastao posle meča sa Portugalom u Beogradu u okviru kvalifikacija za EP 2020. godine, pošto je protiv Portugala odigrao sam četiri minuta, a protiv Luksemburga nije bio ni u ekipi.

Razlog je bila povreda zbog čega je Jović otišao nazad u Madrid, međutim samo četiri dana kasnije nekadašnji napadač Crvene zvezde odigrao je meč sa Leventeom.

„Nemam pravo da budem ljut ni na koga, već da radim posao na način koji mislim da je najbolji. Luka Jović je mlad igrač, a moja trenerska odgovornost ide u pravcu i pedagogije, vaspitanja. Moram da štitim interes posla kojim se bavim. On je napravio to, javio se porukom. Shvatio sam da taj njegov odgovor porukom traži objašnjenje direktno sa selekotrom, a on to nije uradio. Da li je bio povređen, treba da utvrde lekari, a ne ja“, rekao je Tumbaković na konferenciji za novinare u Viljnusu, preneo je B92.

Tumbakoviću je zasmetalo dodatno pitanje da pojasni da li je Jovićeva poruka konkretan razlog nepozivanja u reprezentaciju napadača Real Madrida.

„Morate da pitate Luku da li je bio povređen i zašto se nije javio selektoru“, kazao je Tumbaković.

Fudbaler Real Madrida nije davao izjave, ali je na Instagramu objavio fotografiju citata koju je ubrzo uklonio, a što bi se, ne nužno, moglo protumačiti kao odgovor selektoru: „Ne mogu sad. Objasniće ti vreme“.

Instagram Luka Jović

Komentara

  1. Marko Red Star
    14. oktobra 2019. 13:11

    Objasniće vreme Luki koliko je promašio dolaskom u Real. Bahatost mu nikakone pomaže...

  2. Misko
    14. oktobra 2019. 20:02

    Tumbakovic je trener kao sto je Vesic dizajner centra Beograda a postavlja taktiku i igra kao sto Vesic postavlja kocke po centru sve naopako i normalno jednom krivi igrači drugom kocke pa tako u krug a oni bez srama i dalje teraju po svome ubedjujuci narod da je trg lep i da igramo moderan fudbal. A inace omalovazavati mladog igrača i prozivati ga da laže (ako je tačno to sto pišu portali) je odlika diktatorskog ponasanja i verovatno iskompleksiranosti trenera kao autoriteta. Zbog ovakvih stručnjaka odoše nam mladi u svim oblastima počev od sportista do naučnika.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.