Wacken Open Air 2015, Germany. Editorial use only., Image: 255859304, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

Verovatno ste već pročitali tu sjajnu priču. Ono, da su dvojica starijih muškaraca prošle nedelje pobegla iz staračkog doma u Nemačkoj, e da bi prisustvovali festivalu metal muzike “Wacken Open Air”. 

Sjajno, stvarno. Ali, #NijeSeDesilo.

Kako je objavio AP, ti “stariji” muškarci imaju 58 i 59 godina. Nisu napustili starački dom, nego “dom za osobe sa problemima sa mentalnim zdravljem”. I nisu otišli na “Wacken Open Air”, nego u grad, Vaken, na žurku, u blizini mesta gde se održavao festival, da bi pili.

Na kraju, nisu morali da se vrate natrag kad su ih – prepričavalo se to na društvenim mrežama – pronašli usred dobre svirke, “bespomoćne, dezorijentisane i pijane”. Posetioci festivala pozvali su policiju, pošto su pronašli dve osobe na autobuskoj stanici u tri ujutru, “bespomoćne, dezorijentisane i pijane”.

Kako je objavio AP, ti “stariji” muškarci imaju 58 i 59 godina. Nisu napustili starački dom, nego “dom za osobe sa problemima sa mentalnim zdravljem”. I nisu otišli na “Wacken Open Air”, nego u grad, Vaken, na žurku, da bi pili