Moćan i kompaktan: Uz HONOR MagicBook X 15 laptop multitasking nikada nije bio lakši

  0

  Globalni tehnološki brend HONOR je na tržište Srbije plasirao novi HONOR MagicBook X 15 laptop koji pruža unapređene performanse u premijum ultratankom aluminijumskom kućištu vrhunskog dizajna. Bilo da ga koristite u privatne ili poslovne svrhe, ovaj laptop će vam obezbediti besprekorno korisničko iskustvo.

  Unapređene performanse u premijum kućištu

  HONOR MagicBook X 15 nije još jedan laptop koji će biti podoban samo za gledanje filmova ili serija i surfovanje na Internetu. Zahvaljujući sjajnim perfomansama on je pouzdan „poslovni partner”, kao i desna ruka u svemu što radite.

  Dolazi sa Intel® CoreTM i3-10110U ili Intel® CoreTM i5-10210U procesorom 10. generacije, spreman da preuzme svaki zadatak koji vam je na raspolaganju. Tu je i dvokanalna memorija koja poboljšava brzinu prenosa do 50 odsto u poređenju sa jednokanalnom, što omogućava korisnicima da lakše i efikasno obrađuju složene zadatke, ali i 2×2 MIMO dizajnom sa dvostrukom Wi-Fi antenom za bolji prijem signala i velikim ventilatorom.

  HONOR MagicBook X 15 pruža unapređene performanse u premijum ultratankom aluminijumskom kućištu, a u verzijama sa 16GB i 8GB DDR4 dvokanalne RAM memorije i jednim od najbržih uređaja za skladištenje od 256GB / 512GB, PCIe NVMe SSD, korisnici mogu da uživaju u većoj brzini prilikom obrade multimedijalnih fajlova, uređivanja fotografija i video zapisa ili igranja igrica.

  Laptop je težak tek nešto više od 1,5 kilograma i lako ćete ga nositi gde god vam zatreba, što zbog standardnih dimenzija, što zbog izuzetno tankog profila (16,9 milimetara).

  Vaš pametni telefon sada na laptopu

  Multi-screen collaboration opcija omogućava da se HONOR telefon projektuje na ekran laptop računara pomoću HONOR Magic-Link NFC funkcionalnosti na samom računaru. Tako svoj HONOR 50 ili HONOR 50 Lite pametni telefon možete da koristite preko računara, kao da je telefon u laptopu – i to sa do tri odvojena prozora za bolji multitasking. Laptop takođe omogućava korisnicima da nastave tačno tamo gde su stali bez potrebe da se „prebacuju” između uređaja, čineći rad na više zadataka lakšim nego ikad. Dodatno, vezom putem telefona i laptopa vrlo jednostavno možete da šaljete slike ili dokumenta sa jednog na drugi uređaj.

  HONOR MagicBook X 15 ima zadivljujuć 15-inčni Eye Comfort HONOR FullView ekran sa ultratankim okvirima od 5,3mm sa tri strane i odnosom ekrana i tela od 87 odsto, što pruža impresivno iskustvo gledanja i vrhunski kvalitet slike, pogotovo ako sate provodite pred ekranom.

  Takođe, pregrevanje je stvar prošlosti za šta su se pobrinuo napredni i veliki kuler koji postiže do 38 odsto veći protok vazduha i omogućava efikasnu distribuciju toplote za održavanje temperature kojom se može upravljati čak i tokom dugih perioda upotrebe.

  Važnu stavku predstavlja i baterija od 42Wh, što znači da ćete moći da uživate u skoro 8 sati gledanja video sadržaja u 1080p rezoluciji ili skoro 8 sati pregledavanja web stranica sa jednim punjenjem do kraja. A za one koji su stalno u pokretu, novi brzi punjač od 65W, težak samo 200g, može da napuni uređaj do 70% za samo 60 minuta.

  Više informacija o HONOR MagicBook X 15 laptopu dostupne su na linku: https://www.hihonor.com/rs/products/laptop/honor-magicbook-x15/