“Mene bi bilo sramota. I od ljudi, i od Olivera koga nema”: Marko Jakšić istupio iz stranke posle odluke da na izbore izađe na listi “Srpska lista – Aleksandar Vučić”

1
Foto: Profimedia

Dosadašnji član Građanske inicijative SDP i jedan od organizatora protesta „Jedan od pet miliona“ na severu Kosova, Marko Jakšić istupio je iz te stranke posle najave da će inicijativa koju je osnovao Oliver Ivanović, na vanredne parlamentarne izbore na Kosovu i Metohiji izaći na listi „Srpska lista – Aleksandar Vučić“.

Jakšić je juče na društvenim mrežama najavio da će potpredsednik Srpske liste Igor Simić dobiti „novo pojačanje iz SDP-a“, što je danas potvrđeno iz te stranke saopštenjem u kom se navodi da će na izbore 6. oktobra izaći „sa ostalim političkim opcijama koje će se naći na listi Srpska lista – Aleksandar Vučić“ jer je „Srbima na Kosovu i Metohiji u ovim trenucima preko potrebno jedinstvo i podrška države Srbije radi opstanka i očuvanja državnih i nacionalnih interesa“.

„Mene bi bilo sramota. I od ljudi, i od Olivera koga nema. No dobro. Svako prema svom izboru“, naveo je Jakšić na društvenim mrežama.

Jakšić je bio opštinski odbornik GI SDP u Skupštini opštine Kosovska Mitrovica ali je početkom ove godine podneo ostavku na to mesto posle pritiska koji je usledio nakon što je na Kosovu i Metohiji postao jedan od organizatora protesta „Jedan od pet miliona“.

1 KOMENTAR

  1. Ljudi meni je ovo je strasno, saka Srba, umjesto bude solidarna i bar jednom jedinstvena, jer se svi bore za goli život…oni se djele i još jednom pokazuju da se uvijek i sigurno može igrati na kartu srpske nesloge…ne treba nam neprijatelj imamo sami sebe!

Comments are closed.