Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Društvo

(VIDEO) Učesnik varao u trci za Časni krst

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako jedan muškarac ne stoji sa ostalima, već na obali reke čeka da trka počne
Datum: 19/01/2018

(VIDEO) Učesnik varao u trci za Časni krst

Foto: Screenshot

Rezultat trke za Časni krst u Beloj vodi poništen je zbog neregularnosti – jedan od učesnika je do krsta stigao znatno kraćim putem.

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako jedan muškarac ne stoji sa ostalima, već na obali reke čeka da trka počne.

Kada su plivači uskočili u vodu on je takođe počeo da pliva i sa samo nekoliko zamaha stigao prvi do krsta.

RTS navodi da je trka zbog toga poništena, pa je zvanična nagrada kasnije dodeljena prvom plivaču iz grupe, 15-godišnjem Lazaru Krstiću iz Kruševca.

Širom Srbije organizovane su manifestacije plivanja za časni krst, na Adi Ciganliji najbrži je bio dvadesetjednogodišnji pripadnik Vojne akademije Sava Stanković, dok je na Zemunskom keju prvi bio srednjoškolac Uroš Radulović.

Bogojavljenje je hrišćanski praznik kojim se obeležava uspomena na Hristovo krštenje na reci Jordan i javljanje Boga u vidu goluba i glasa: "Ovo je sin moj i njega poslušajte". Pliva se 33 metra, što simbolizuje broj godina života Isusa Hrista.


Ukupno komentara: 2Sva polja su obavezna.misa
21.01.2018 - 12:15
kakav kralj
pa kakva budaletina moras da budes da uradis ovako nesto...ej a za malo da ne bude primeceno
Mihael
23.01.2018 - 11:50
Jadnik
Zaista nemam komentar osim da je jadnik I Bez casti... Neverovatna kolika budala moras biti da bi ovako nesto uradio...