Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Pop kultura

"Ostareo i poružneo": Hju Grant kaže da se više neće pojavljivati u romantičnim komedijama

Pedesetsedmogodišnjak kaže da je "ptičica odletela" za uloge nespretnih i smotanih zavodnika
Datum: 15/05/2018

"Ostareo i poružneo": Hju Grant kaže da se više neće pojavljivati u romantičnim komedijama

Foto: Profimedia

Hju Grant rekao je da se više neće pojavljivati u romantičnim komedijama, sada kada je "ostareo i poružneo" i dobija ponude za raznovrsne uloge.

Pedesetsedmogodišnji Grant, koji će glumiti preminulog vođu Liberalne partije Džona Torpa u BBC drami "A Very English Scandal" (Veoma engleski skandal), kaže da u današnje vreme postoji mnogo manje osude oko rada na televiziji u odnosu na početak njegove karijere.

"Bio je snobovski odnos ,`Ja sad radim na filmovima, ne radim na televiziji`", prenosi Grantove reči Gardijan. "Ali to veoma brzo nestaje. Video sam da i De Niro sada radi za TV."

"Uvek sam pokušavao da prihvatim najzanimljiviju stvar koja mi je predložena u trenutku. A kako sam ostareo i poružneo, uloge su postale raznovrsnije."

Upitan da li planira da se pojavi u još nekoj romantičnoj komediji, glumac je rekao "Ta ptičica je odletela".

U novoj seriji, Grant glumi političara koji je optužen za ubistvo bivšeg ljubavnika. Kaže da se upoznao sa načinom života političara i da su motivacije koje su ih gurale tokom šezdesetih i sedamdesetih ostale iste i danas: "Bojim se da im je glavni motiv uvek promovisanje sebe i napredovanje u karijeri: `Kako da se probijem?` To je bilo od velike važnosti i za Torpa. Bio je neverovatno ambiciozan."


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.