Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

"Kad sam saznao da mi sin ima rak, želeo sam da umrem": Muzičar se povlači jer ne može više da podnese slavu

"Ne znam da li mogu uopšte više da razgovaram, a da ne zaplačem", rekao je Majkl Buble
Datum: 15/10/2018

"Kad sam saznao da mi sin ima rak, želeo sam da umrem": Muzičar se povlači jer ne može više da podnese slavu

Foto Profimedia

Kanadski muzičar Majkl Buble odlučio je da se penzioniše, a u svom poslednjem intervjuu otkrio je da je samo želeo da umre kada je saznao da mu sin Noa boluje od raka."Celo biće mi se promenilo. Moja percepcija o životu. Ne znam da li mogu uopšte više da razgovaram, a da ne zaplačem", rekao je Buble (43) u intervjuu za Dejli mejl, prenosi b92.

Kanadski džez pevač i glumac ispričao je da je, kada je saznao da mu sin Noa (4) boluje od raka, samo želeo da umre. Njegovom sinu je sada bolje, ali je slavni pevač odlučio da se povuče iz javnog života. 

"Nemam više želudac za slavu, za taj narcisizam. Ovo je moj poslednji intervju. Povlačim se, napravio sam savršenu karijeru i odlazim dok sam još na vrhu", pojasnio je Buble. 

Pevač je objasnio da je rak trenutno u stanju remisije, što znači da mu simptomi popuštaju, i dodaje da se porodica polako vraća normalnom životu. 

Buble je zahvalio svojim obožavaocima koji su njemu i njegovoj porodici davali podršku u najtežim trenucima."Osetili smo ljubav tih ljudi, osećali smo da znamo da se mole za nas", rekao je on. 

Iako je najavio da ide u penziju, Buble će za mesec dana da objavi novi album "Love". Priča da nije planirao da se penzioniše i izda album, nego da je to došlo spontano. 

"Svom menadžeru sam najavio da želim desetogodišnji odmor kako bih mogao da izlazim i da se odmorim od svega", objasnio je Buble. 

Nedostajale su mu kolege iz benda pa ih je, kaže, pozvao da dođu na večeru. Tada su odlučili da snime još jedan album, a zarađeni novac od prodaje doniraće za programe za borbu protiv raka. 

Sa suprugom, Argentinkom Luisanom Lopilatom (31) Majkl je pre dva meseca dobio ćerku Vidu Amber, a osim sina Noe, imaju i sina Elajasa (2).


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.