M6 Edukativni centar- zvanični partner Instituta Adizes

  0

  M6 Edukativni centar iz Skoplja postao je zvanični partner Adizes Instituta iz Kalifornije za novi Adizes Online program. Reč je potpuno digitalizovanom programu sa onlajn sadržajem koji ima za cilj razvoj veština i kontinuirano učenje, u osnovama Adizes metodologije. Kroz ovaj program dostupne su brojne obuke kao što su: Upravljanje životnim ciklusom organizacije, DNK organizacije, Liderski stilovi, Kako implementirati odluku, Vođenje lidera, Formula uspeha u bilo kojoj organizaciji itd.

  Partnerstvom sa tako prestižnim Institutom M6 Edukativni centar postaje lider u zemlji i regionu, u transformaciji organizacija i društva u celini.

  Praćenjem onlajn programa preko M6 dobija se pristup za više od 300 sati snimaka i predavanja, e-knjiga, kvizova i kroz zadatke moguće je da se savladaju obrađene teme i naravno umrežavanje i diskusije sa ostalim učesnicima u programu. Obuke su dostupne na individualnom i kompanijskom nivou gde će odgovorna lica moći da prate napredak svojih zaposlenih i imaće priliku za direktne konsultacije sa Institutom Adizes.

  Po završetku istoimenog programa dobija se sertifikat Instituta Adizes.

  Institut Adizes je lider u organizacionoj transformaciji menadžementa rangiran od strane Executive Excellence među deset najboljih konsultantskih kuća na svetu.

  Osnovan je 1971. godine i od tada radi sa poslovnim liderima iz svih industrija na rešavanju njihovih ključnih izazova i identifikaciji njihovih potencijalnih mogućnosti. Institut ima saradnju sa start-up i kompanijama sa liste Fortune 500. Osnivač Instituta je prof. dr Isak Adižes, rođen 1937. godine u Skoplju. Bio je profesor na nekoliko prestižnih univerziteta, a njegovo ime se nalazi na listi 30 najboljih konsultanata u Americi.

  M6 Edukativni centar kao vodeća institucija za transformacije i društveni razvoj kroz kontinuirano podsticanje obrazovanja, inovativnosti, kreativnosti i kulture u svakodnevnom i profesionalnom životu, nudi klijentima vrednost kroz razvojne izazove i promene za postizanje izvrsnosti u poslovanju.

  Svi zainteresovani mogu da dobiju više informacija i da se prijave preko sajta M6 Edukativnog centra www.m6.edu.mk