Letnji raspust je u Stadionu

  0

  Letnje aktivnosti za najmlađe

  Kraj školske godine je znak da je dugo i toplo leto pred nama. Letnji raspust uveliko traje. Bezbrižne dane bez sedenja u školskim klupama ili odlaska u vrtić, najmlađi članovi društva žele da iskoriste na najbolji mogući način.

  Šoping centar Stadion već dugi niz godina posebnu pažnju posvećuje aktivnostima koje prate dane raspusta. Edukativno-kreativne radionice i program prilagođen deci ali i onima koji se tako osećaju, ove godine biće ispunjen zabavom, sportom, učenjem i nizom animacija.

  Program pod slogonom Letnji raspust je u Stadionu se nastavlja, te vas čekamo 13. i 14. avgusta od 12h na besplatnim vikend aktivnostima prilagođenim svim uzrastima. Program je osmišljen tako da se mališani ne samo zabave već da imaju priliku da nauče nešto novo na jedan drugačiji način. Osluškivanjem dečijih želja osmislili smo super razonodu koja će trajati tokom celog dana. Ovim najavljujemo i  poslednji u nizu, Back to school vikend 27. i 28. avgusta.

  Niz edukativno-zabavnih radionica animiraće decu na kreativan način i kroz socijalizaciju. Pobrinuli smo se da svako pronađe neku aktivnost kojoj neće moći da odoli. Svi koji nas posete tokom trajanja programa pod sloganom Letnji raspust je u Stadionu imaće priliku da prisustvuju: misaonim igricama kojima podstičemo i razvijamo kreativan način razmišljanja,  zabavno-edukativnom proputovanju u zanimljiv svet geografije, biologije i nauke na kom mališani uče o svetu oko njih i razvijaju osećaj povezanosti sa različitim kulturama sveta. Decu želimo da učimo pažnji, drugarstvu i zajedničkom radu. Tu su i radionice programiranja i robotike ali i dečije predstave. Nismo zaboravili ni na sportske fanove te će u nedelju 14. avgusta svi koji posete SC Stadion moći da nauče osnove 3×3 basketa. Najbolje očekuju i poklon vaučeri koje su obezbedili McDonald’s i Lilly Drogerie ali i pokloni iznenađenja.  

  Budite deo dobre letnje zabave i iskoristite dane raspusta na kreativan način.

  Čekamo vas na dobro poznatoj adresi, Zaplanjska 32!

  Link: https://stadionshoppingcenter.rs/dodatno/letnji-raspust-je-u-stadionu-3/

  Vikend #3

  Program subota, 13. avgust:

  12:00h – 14:00h Kreativno edukativne radionice Stvaraonice

  14:00h – 16:00h Radionice programiranja i robotike za decu

  16:00h – 18:00h Kreativno edukativne radionice Puzzle Challenge

  18:00h – 19:00h Dečija predstava Teatar Talija

  19:00h – 19:30h Slikanje sa likovima iz predstave

  Program nedelja, 14. avgust:

  12:00h – 19:00h 3×3 basket izazov