Legende tenisa uz mlade nade spremne za još jedan Australian Open na Eurosportu

  0
  Australian Open - Getty Images

  Vrhunski tenis, 250 sati programa uživo, legendarni komentatori, nova lica, svaki momenat zabeležen na Rod Lejver areni i van nje, intervjui sa lica mesta – samo su  deo  programa koji je pripremio Discovery, od 17. do 30. januara, tokom trajanja Australian Opena, koje će gledaoci moći da prate kako na digitalnim platformama, tako i na kanalima Eurosport 1 i Eurosport 2.

  Uz već dobro poznate komentatore, poput Barbare Šet i Miše Zvereva koji se nalaze u Melburnu, Eurosportovom timu će se iz Londona pridružiti prelepa francuska teniserka i tv zvezda u usponu, Alize Lim. Ona će uz pomoć najsavremenije tehnologije Cube studija intervjuisati najbolje tenisere koji učestvuju na Australian Openu. Svoju stručnost i uvek intrigantne komentare gledaocima će iz Cube studija prenositi i sedmostruki grend slem šampion Mats Vilander, kao i bivši britanski teniser i teniserka Tom Henman i Džoana Konta.

  Barbara Schett, foto: Discovery

  „Kao prvi grend slem u godini, Australian Open je uvek zanimljiv, ali mislim da će ove godine to biti posebno. Drago nam je što možemo da poželimo dobrodošlicu Alize Lim u naš tim, a posebno važno za nas je da se Barbara Šet i Miša Zverev nalaze u Melburnu, odakle će sa lica mesta prenositi i navijačku atmosferu. Potrudili smo se da ni jedan momenat ne ostane nezabeležen, a gledaoci sa 50 tržišta imaće mogućnost da se uvere u to”, rekao je Skot Jang,  potpredsednik za sadražaj i produkciju.

  Svoj doprinos sjajnoj pokrivenosti Australian Opena od strane Eurosporta daće i teniske legende Kris Everet i Džon Mekinro koji su potpisali novi dogovor sa Discoverijem po kojem će izveštavati sa svih grend slem turnira u toku godine. Tu su i Boris Beker, Žastin Enan, Aleks Koreča i Roberta Vinči koji će i ove godine davati svoje stručno mišljenje o dešavanjima na terenu.

  Još jedno od novih lica je i mladi Norvežanin, Kasper Rud, koji sa 23 godine ima šest titula, a zahvaljujući intervjuima koje će davati za Discovery i kolumni koju piše za eurosport.com, fanovi će imati jedinstvenu priliku da se upoznaju sa životom teniske zvezde u usponu.

  POSTAVI KOMENTAR

  Unesite komentar
  Unesite ime