Kremacija Dragoljuba Đuričića u četvrtak na Novom groblju u Beogradu

0
screenshot/youtube

Bubnjar Dragoljub Đuričić, koji je preminuo u ponedeljak u bolnici “Dr Dragiša Mišović” od posledica koronavirusa, biće kremiran u četvrtak, 18. marta, na Novom groblju u Beogradu, objavilo je Udruženje muzičara džez, pop i rok muzike.

Porodica Dragoljuba Đuričića je u saopštenju zahvalila svima na lepim rečima i podršci i razume želju mnogih da prisustvuju ispraćaju.

„S obzirom na to da je Dragoljub stradao od koronavirusa, želeli bismo da svi vi koji ste ga voleli i poštovali budete bezbedni i sačuvate svoje živote, te smatramo da nije vreme za okupljanja. Kremacija ce biti u četvrtak u 15.30 na Novom groblju“, stoji u saopštenju, a prenosi N1.

Čuveni muzičar koji je svirao u grupama „Leb i sol“, „Kerber“, sa Đorđem Balaševićem i Zdravkom Čolićem, kao i sa drugim poznatim izvođačima, je mesec dana bolovao od opakog virusa, a hospitalizovan je 24. februara.

Njemu se stanje pre šest dana poboljšalo i bio je skinut sa respiratora, ali je nažalost u ponedeljak izgubio bitku sa bolešću, u 68. godini.