“Kosovska zastava uklonjena sa tvrđave, nismo bili obavešteni ni da je postavljena”

1
Foto: Profimedia

Nakon što je juče postavljena kosovska zastava na srednjovekovnoj tvrđavi u blizini Novog Brda, predsednik opštine Novo Brdo Svetislav Ivanović rekao je da je zastava uklonjena, preneo je B92.

“Mi smo bili jutros bili na licu mesta, videli smo da je sve sklonjeno kao da ništa nije bilo, ni zastave, niti je ikog bilo, razgovarali smo o ovom slučaju i sa pripadnicima policijske službe”, naveo je Svetislav Ivanović za RT K2.

Ivanović kaže da niko nije obavestio ovu lokalnu samoupravu o postavljanju zastave i da su za ceo slučaj saznali iz medija.

“Nismo bili uopšte obavešteni da je postavljena, već smo preko medija saznali da se tamo nešto dešava, to je bilo u poslepodnevnim časovima. Niko nas nije obavestio, niti ministarstva, niti nevladine organizacije, i radnici opštine nisu znali šta se dešava”, istakao je predsednik opštine Novo Brdo.

Kako su objavili mediji, privremene prištinske institucije juče su istakle kosovsku zastavu na srednjovekovnoj srpskoj tvrđavi u blizini Novog Brda.


1 KOMENTAR

  1. Е тако надлежне “службе”, и цивилне и војне, нису приметиле да је основана терористичка УЧК, да се наоружава на српској територији уз страну помоћ, да редом копа ровове за борбу са српском војском и полицијом. И да ће бити отцепљења, са ће НАТО да нас темељно руши и убија. Да није трагично по Србију и српски народ, човек би од муке могао да се смеје.

Comments are closed.