Koncert britanske pop legende Brajana Ferija na Jahorini

    0

    Povodom otvaranja nove skijaške sezone, 7. decembra 2019. godine Jahorina će ugostiti Brajana Ferija. Svi ljubitelji dobre muzike sa nestrpljenjem očekuju koncert u čarobnom zimskom ambijentu,  na kojem će britanska pop legenda izvesti brojne klasične hitove, kako iz svog solo repertoara, tako i one koje je snimio sa nekadašnjim bendom Roxy Music, među kojima su „Let’s Stick Together”, „Slave to Love”, „Don’t Stop The Dance”, “Kiss and Tell”, „Love Is The Drug”, „These Foolish Things”, „Price of Love”, „I Put a Spell on You” i mnoge druge.

     „Jahorina ponovo sija olimpijskim sjajem. Na početku nove ski sezone bićemo domaćini velike pop legende, kao što to i dolikuje ovoj planini. Cilj nam je da Jahorinu i našu zemlju predstavimo u najboljem svetlu, a najbolji način za to jeste upravo jedan ovakav događaj. Želimo da prva asocijacija na nas u svetu bude dobra zabava, odlično skijanje i bogata turistička ponuda, a ne rat i negativna dešavanja koja su, nažalost, obeležila devedeste godine i stvaraju negativnu i iskrivljenu sliku o BiH. Prva smo planina u regionu koja organizuje koncerte globalnih razmera i radi promociju na svetskom nivou. Želimo da svi čuju za Jahorinu i uvere se u domaćinski pristup i ponudu ski centra koji je rame uz rame sa Evropskim ski destinacijama“, istakao je Dejan Ljevnajić, generalni direktor OC Jahorina.

    Hiljade blještavih lampica, raskošna scenografija i muzika koja nikog ne ostavlja ravnodušnim samo su neki od detalja koji očekuju sve goste Jahorine na koncertu pop legende. Ulaznice su u prodaji od 14. oktobra na stranici kupikartu.ba i u hotelima Termag, Vučko i Lavina na Jahorini.