K-District poklonio prvacima školsku opremu i pribor

  0
  Foto: Stefan Simonović

  Obeležen početak školske godine u školama na nivou opštine Stari Grad

  U saradnji sa opštinom Stari grad, stambeno-poslovni kompleks K-District, obradovao je prvake svih osnovnih škola koje se nalaze na teritoriji ove opštine neophodnom školskom opremom i priborom u vidu rančeva, četkica, tempera i vodenih boja.

  U osnovne škole na ovoj teritoriji upisan je 571 đak prvak, što je za čak 40 učenika više nego prošle godine, na šta su predstavnici Opštine izuzetno ponosni. Kao stambeno-poslovni kompleks koji se nalazi na prostoru Starog grada, K-District je želeo da prvacima, među kojima su i oni koji žive upravo u ovom kompleksu, poželi uspešan i srećan početak naradosnijeg doba, opremom koja će im biti od velike koristi u pohađanju nastave.

  Foto: Stefan Simonović

  „K-District neguje svoje strateško opredeljenje da bude dobar komšija i pomaže lokalnu zajednicu, kad god je u prilici. Početak školske godine ukazao se kao idealan povod da prvacima ulepšamo, ali i olakšamo početak novog i važnog životnog razdoblja. Nastojaćemo da i u budućnosti osluškujemo potrebe lokalne zajednice i izlazimo u susret kad god smo u prilici“, istakla je Aleksandra Kolar, rukovodilac prodaje u K-Districtu.