Jutjub i Gugl blokirali kanale Sputnjika i RT širom Evrope, uključujući i Srbiju: “Zbog rata u Ukrajini, odluka odmah stupa na snagu”

1
(Beta/AP Photo/File)

Jutjub je blokirao kanale povezane sa ruskim državnim medijima RT i Sputnjik širom Evrope – uključujući i Srbije – a zbog ruske invazije na Ukrajinu.

“Zbog rata u Ukrajini koji je u toku, blokiramo Jutjub kanale povezane sa RT-om i Sputnjikom širom Evrope, a odluka odmah stupa na snagu”, piše u saopštenju objavljenom na Tviteru.

1 KOMENTAR

  1. Гласић другачијег мишљења, зрачак неког другачијег виђења, различит став, не сме више нигде да се промоли,… На западу је преостало још само да се поставе табле по улицама и трговима, где би биле окачене најновије вести и инструкције за размишљање, за оне који су информатички и медијски недоступни. Званични став је само оно што је ту истакнуто, за све остало, или не дај Боже, неко своје мишљење, а које није “усклађено”, свако самостално сноси одговорност. И то врло опипљиву. Тамо где је оно као такво већ исказано као неприхватљиво, следи чак и отказ са посла, како се већ догодило немачком официру. Инквизиција поново долази, а Путин ваљда и за то сноси кривицу ?

Comments are closed.