Jeremić u Predsedništvu: “Ponudio sam Vučiću da izađemo napolje, ali za tako nešto nije imao hrabrosti. Potom sam mu ponudio televizijski duel…”

1
Foto: N1 printscreen

Vuk Jeremić je sa članovima rukovodstva NS (Miroslav Aleksić, Borislav Novaković i Vladimir Gajić) došao danas u Predsedništvu Srbije nakon što ih je predsednik Aleksandar Vučić juče javno pozvao na tuču, saopštila je Narodna stranka.

„Vučić je sišao na prijavnicu zgrade predsedništva u vidno rastrojenom stanju. Okružen brojnim obezbeđenjem, nervozno mi se uneo u lice i počeo da me pred svedocima vređa najprimitivnijim uličarskim rečnikom“, rekao je Jeremić.

„Pošto je insistirao na fizičkom obračunu, ponudio sam mu da izađemo napolje, ali za tako nešto nije imao hrabrosti. Potom sam mu ponudio televizijski duel, na šta je on eksplicitno odgovorio da neće. Posle nekoliko minuta nekontrolisanog ponašanja se okrenuo i otišao. Jasno je da nije očekivao da bi neko mogao da se usudi da mu zakuca na vrata i priupita ga da li je normalan“, dodao je Jeremić.

Jeremić je naveo da se nakon današnjeg „potpuno rastrojenog nastupa Vučića“ boji za sposobnost predsednika da obavlja najvišu državnu funkciju, jer „u neuračunljivom stanju zloupotrebljava moć koju je protivustavno koncentrisao u svojim rukama”.

1 KOMENTAR

  1. Када је Бошко Обрадовић био пред председништвом и у „посети” РТС-у Вук Јеремић се од тога ограђивао, а сад видим овде прича о некој тучи са Вучићем. Да није жалосно било би смешно. Имам неки лош опозиоцини осећај када је у питању Вук Јеремић.

Comments are closed.